Alxher Services hap vende vakante pune pa kualifikim, eksperence apo gjuhe te huaj ne: Poloni

Profili i punes: Fabrike
Kohezgjatja: 1 vjecare e rinovueshme
Mosha nuk ka kriter
Eksperience e meparshme: jo
Gjuhe e huaj: Jo (njohesit e gjuhes angleze kane perparesi)
Aplikim ne Cift: I preferuar


Per me shume informacion rreth pozicioneve te puneve dhe menyres se aplikimit ju lutem na vizitoni ne rrjetet tona sociale Facebook https://www.facebook.com/alxher.services dhe Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/

JU MIREPRESIM
Alxher Services


Apliko