Tirane, ofroj vend pune Menaxher fabrike/prodhimi
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
InxhinieriInxh. Elektrike | ElektronikeInxh. Mekanike | MekatronikInxh. IndustrialeMenaxhimMenaxhim strategjik | DrejtuesOperatore makinerie / fabrikeSupervizor
Gjuha
anglishtgjermanisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Nëse je i interesuar të lutem më dërgo një mesazh ose më telefono direkt në Whatsapp tek numri +49 178 3077 882. Shpalljen e shihni në fotot e ngarkuara këtu.
Për degën tonë të re pranë Tiranës (Shqipëri), ne po kërkojmë një Menaxher fabrike/prodhimi.
Detyrat përfshijnë:
Planifikimi, zhvillimi dhe menaxhimi i vendndodhjes së re
Menaxhimi teknik dhe operacional i punonjësve
Planifikimi dhe përpunimi i porosive të prodhimit në koordinim me fabrikën gjermane
Sigurimi i cilësisë, sasisë dhe afateve
Kontrolli dhe optimizimi i rrjedhës së materialeve të ndërtimit
Sigurimi i prodhimit dhe sigurisë në punë
Optimizimi i proceseve dhe rrjedhave të punës
Kontrollimi dhe monitorimi i sistemeve dhe makinerive dhe nisja e masave të mirëmbajtjes dhe shërbimit në kohë
Cel. : +49 178 3077 882
WhatsApp
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
InxhinieriInxh. Elektrike | ElektronikeInxh. Mekanike | MekatronikInxh. IndustrialeMenaxhimMenaxhim strategjik | DrejtuesOperatore makinerie / fabrikeSupervizor
Gjuha
anglishtgjermanisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Nëse je i interesuar të lutem më dërgo një mesazh ose më telefono direkt në Whatsapp tek numri +49 178 3077 882. Shpalljen e shihni në fotot e ngarkuara këtu.
Për degën tonë të re pranë Tiranës (Shqipëri), ne po kërkojmë një Menaxher fabrike/prodhimi.
Detyrat përfshijnë:
Planifikimi, zhvillimi dhe menaxhimi i vendndodhjes së re
Menaxhimi teknik dhe operacional i punonjësve
Planifikimi dhe përpunimi i porosive të prodhimit në koordinim me fabrikën gjermane
Sigurimi i cilësisë, sasisë dhe afateve
Kontrolli dhe optimizimi i rrjedhës së materialeve të ndërtimit
Sigurimi i prodhimit dhe sigurisë në punë
Optimizimi i proceseve dhe rrjedhave të punës
Kontrollimi dhe monitorimi i sistemeve dhe makinerive dhe nisja e masave të mirëmbajtjes dhe shërbimit në kohë
Cel. : +49 178 3077 882