Tirane, ofrohet vend pune Banakier/ Bartender në CONGRESS Liquor Store
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Profesioni | Fusha?
Eksperienca
vetem me eksperience
Lufra FOODS distributor ekskluziv i markave të njohura rajonale dhe ndërkombëtare si: "Estrella Damm", "Haymans", "Komos Tequila", "The London Essence", "Maison Mirabeau" etj kerkon aplikante të interesuar për pozicionin e:
Banakier/ Bartender në dyqanin tonë të ri, CONGRESS Liquor Store.
CONGRESS do të jetë një nga Liquor Store më të mëdhenjtë në vend dhe do të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve ekskluzive.
Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
Të ofrojë në mënyrë profesionale të gjitha produktet dhe shërbimet e kërkuara;
Të komunikojë në mënyrë efektive dhe profesionale me stafin dhe klientet duke ofruar shërbim të shkëlqyer.
Kualifikimet e kërkuara:
Përvojë pune në këtë fushë shërbimi përbën avantazh;
Përkushtim ndaj shërbimit të shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi;
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi.
Ne ju ofrojmë:
Pagesë konkurruese;
Mundësi për tu zhvilluar në karrierë;
Ambient pune tërheqës dhe dinamik në një ndër Liquor store më të mëdhenj të vendit.
Të interesuarit mund të dërgojnë aplikimin me anë të CV-së në adresën email [email protected] me subjektin "Aplikim për Banakier/ Bartender në CONGRESS" ;
Nr. Kontakti +355 69 40 38 566.
Cel. : +355 69 40 38 566
Apply
WhatsApp
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Profesioni | Fusha?
Eksperienca
vetem me eksperience
Lufra FOODS distributor ekskluziv i markave të njohura rajonale dhe ndërkombëtare si: "Estrella Damm", "Haymans", "Komos Tequila", "The London Essence", "Maison Mirabeau" etj kerkon aplikante të interesuar për pozicionin e:
Banakier/ Bartender në dyqanin tonë të ri, CONGRESS Liquor Store.
CONGRESS do të jetë një nga Liquor Store më të mëdhenjtë në vend dhe do të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve ekskluzive.
Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
Të ofrojë në mënyrë profesionale të gjitha produktet dhe shërbimet e kërkuara;
Të komunikojë në mënyrë efektive dhe profesionale me stafin dhe klientet duke ofruar shërbim të shkëlqyer.
Kualifikimet e kërkuara:
Përvojë pune në këtë fushë shërbimi përbën avantazh;
Përkushtim ndaj shërbimit të shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi;
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi.
Ne ju ofrojmë:
Pagesë konkurruese;
Mundësi për tu zhvilluar në karrierë;
Ambient pune tërheqës dhe dinamik në një ndër Liquor store më të mëdhenj të vendit.
Të interesuarit mund të dërgojnë aplikimin me anë të CV-së në adresën email [email protected] me subjektin "Aplikim për Banakier/ Bartender në CONGRESS" ;
Nr. Kontakti +355 69 40 38 566.
Cel. : +355 69 40 38 566
Apply