Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Century 21 Oksford | Menaxhere

Century 21 Oksford | Menaxhere

Tirane

Tipi

me orar te plote

Fusha | Profili i punes

Menaxhim

Gjuha

anglisht

Eksperienca

vetem me eksperience

Nis karrierën tënde me Century 21 Oksford!

Century 21 Oksford, me përvojë të konsiderueshme në industrinë imobiliare dhe e pozicionuar në nga zonat më të preferuara në Tiranë, kërkon të rekrutojë menaxhere zyre.

Bëhu pjesë e rrjetit Century 21 Albania, anëtar i rrjetit global prej mbi 13,000 zyra imobiliare dhe të cilat prej 50 vitesh ofrojnë shërbimin e konsulencës dhe ndërmjetësimit të pasurive të patundshme si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.

Kualifikimet:

Të keni përfunduar studimet e larta (studimet Master përbëjnë avantazh);
    Të keni aftësi të mira organizative, menaxhuese dhe në punën në grup;
    Të zotëroni aftësi të mira komunikimi (të folur dhe të shkruar) në shqip dhe në anglisht;
    Të zotëroni aftësi të mira të përdorimit të programeve të paketës Microsoft Office (Excel, PowerPoint, etj.);
    Të jeni të motivuar për të përmirësuar njohuritë në mënyrë të vazhdueshme;
    Përvoja e mëparshme në menaxhim përbën avantazh.
    Nëse ke ambicien të zhvillohesh në karrierën tënde, duke u bë pjesë e industrisë më fitimprurëse aplikoni tani për t'u bashkuar me stafin profesionist të Century 21 Oksford.

APLIKO duke dërguar CV në adresën [email protected] duke vendosur në Subject tek email - MNG
    BE RELENTLESS!

Apply

WhatsApp

Rruga e Dafinave, Ish Fusha e Aviacionit
    [email protected] | +355686666111
Working...
X