Tirana Marriott Hotel po zgjeron ekipin dhe eshte duke rekrutuar!
Kamarier ResorantiRecepsionist/e Turni i NatesKamarier Sherbimi ne DhomeTeknik Mekanik per KondicioniminPortier
Nese jeni te interesuar per pozicionet si me siper dhe te tjera dhe per t' u njohur me ne detaj,
ju lutem klikoni ne linkun Marriott careers page: https://jobs.marriott.com/marriott/jobs

ose na kontaktoni me mesazh ne WhatsApp: 069 808 43 23
BEHU PJESE E FAMILJES MARRIOTT NE TIRANE!
AplikoWhatsApp