Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Tirane, ELECTRONIC LINE kerkon Menaxhere e Pergjithshme ne SHOWROOM (vajze)
  ELECTRONIC LINE, kerkon kandidate energjike dhe ambicjoze per pozicionin:
  Menaxhere e Pergjithshme ne SHOWROOM turni 1 dhe turni 2

  Përgjegjësitë kryesore:

  Kryen manaxhimin dhe motivimin e skuadres per te arritur Targetat e caktuara.
  Te kontrolloje nivelin e stokut.
  Kryen mbledhjen dhe dergimin e porosive ditore.
  Ben ndjekjen e problematikave me serviset.
  Te organizoje promocjon online dhe ne Dyqan per ritjen e trafikut te klienteve.
  Kujdeset per sjelljen dhe paraqitjen e stafit.
  Kujdeset per paraqitjen e jashtme dhe te brendshme te dyqanit.
  Pergjegjes per arken dhe mbylljen e saj.
  Pergjegjes per kryerjen e inventarit te dyqanit.
  Ben kontrollin e vendosjes se cmimeve, etiketave pershkrimeve apo demtimeve dhe kryen raportimin i tyre.
  Kryen kontrollin e produkteve nga furnizimet.
  Kontrollon procesin e hyrjeve dhe daljeve te dyqanit sipas kerkesave
  Ti pergjigjet telefonatave per dhenien e informacionit te produkteve.
  Punëdhënësi mund t’i caktojë punëmarrësit edhe detyra të tjera, të bazuara në nevojat e kompanise.

  Eksperienca profesionale:
  Të ketë përfunduar arsimin e larte.
  Të ketë eksperiencë pune të ngjashme minimalisht 4 vite.

  Kërkesat e pozicionit:
  Aftësi shumë të mira komunikimi.
  Te njohë dhe të zbatojë kodin e etikes dhe të sillet në mënyrë profesionale.

  PAGESA SHUME E MIRE NE KRAHASIM ME TE NJEJTIN POZICJON NE KOMPANITE E TJERA TE TE NJEJTIT PROFIL .


  Personat e interesuar mund te dergojne CV me foto ne adresen e e-mail. [email protected] ose Watsup: 0676323466.
  AplikoWhatsApp

Working...
X