Alxher Services, kompania e konsulences se karrieres dhe rekrutimit nderkombetar, hap vend vakant per praktikant te cilet duan te mesojne me shume rreth eksperiences se punes ne agjensi emigrimi nderkombetar
Njohuri te pergjithshme te rrjeteve sociale, krijimit te postimeve etj.Te njoh gjuhen anglezeMundesi per te punuar remotePreferohen student aktual ose te sapodiplomuar ne deget si: Marketing, Multimedia, Graphic designOrare fleksibel part time
Per aplikime dergoni cv tuaj tek [email protected] me subjektin "Intership". Aplikantet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.
JU MIREPRESIM!
Apliko