Asistente Personale / Biznesi — Dora Juaj e Djathtë në Durrës
Po kërkoni një person të besueshëm, të organizuar dhe shumëgjuhësh në Durrës, që mund t'ju ndihmojë me detyrat e përditshme, çështjet e biznesit dhe komunikimin?
Jam shtetase suedeze, aktualisht e vendosur në Durrës, dhe kërkoj një mundësi për të punuar si Asistente Personale, Asistente Biznesi, Asistente Ekzekutive ose si “dora e djathtë” e një individi, sipërmarrësi apo biznesi të vogël. Mund t'ju ndihmoj me:
• Organizimin dhe menaxhimin e detyrave të përditshme
• Organizimin e takimeve, telefonatave dhe axhendës
• Komunikimin me klientë, kompani dhe ofrues shërbimesh
• Detyra administrative dhe organizative
• Ndjekjen e projekteve dhe sigurimin që detyrat të përfundojnë në kohë
• Koordinimin e personave, shërbimeve dhe takimeve të ndryshme
• Shoqërimin në takime dhe kryerjen e detyrave praktike
• Asistencë personale dhe biznesi në përditshmëri
• Asistencë virtuale dhe mbështetje administrative në distancë
• Koordinimin e çështjeve praktike që lidhen me prona dhe shërbime të ndryshme
• Kërkime online, detyra digjitale dhe përdorimin e mjeteve të AI
• Përfaqësimin tuaj në mënyrë profesionale kur ju nuk jeni të disponueshëm Përvoja dhe aftësitë e mia
Kam aftësi dhe përvojë në asistencë ekonomike/kontabilitet dhe administratë, si dhe në AI Generalist dhe përdorimin e mjeteve moderne digjitale.
Mësoj shpejt sisteme dhe procese të reja, di të zgjidh probleme praktike dhe jam e gatshme të marr përgjegjësi për një detyrë nga fillimi deri në përfundim. Gjuhët
🇷🇺 Rusisht — gjuhë amtare
🇸🇪 Suedisht — nivel shumë i mirë / i avancuar
🇬🇧 Anglisht — nivel i mirë / rrjedhshëm
🇱🇻 Letonisht — nivel i mirë
🇦🇱 Shqip — nivel fillestar
Gjithashtu, kam patentë drejtimi, ndaj mund të ndihmoj me transportin, takimet dhe çështje të ndryshme praktike kur është e nevojshme.
Si shtetase suedeze, kam gjithashtu kontakte personale dhe profesionale në Suedi, të cilat mund të jenë të dobishme për komunikim, networking, çështje biznesi ose lidhje me persona dhe kompani suedeze.
Kërkoj një bashkëpunim afatgjatë, ku besimi, diskrecioni, korrektësia, përgjegjësia dhe fleksibiliteti janë të rëndësishme.
📍 E vendosur në Durrës, Shqipëri
📩 E disponueshme për asistencë personale dhe biznesi
Nëse kërkoni dikë të cilit mund t'i besoni detyrat, organizimin dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme — më kontaktoni.
Po kërkoni një person të besueshëm, të organizuar dhe shumëgjuhësh në Durrës, që mund t'ju ndihmojë me detyrat e përditshme, çështjet e biznesit dhe komunikimin?
Jam shtetase suedeze, aktualisht e vendosur në Durrës, dhe kërkoj një mundësi për të punuar si Asistente Personale, Asistente Biznesi, Asistente Ekzekutive ose si “dora e djathtë” e një individi, sipërmarrësi apo biznesi të vogël. Mund t'ju ndihmoj me:
• Organizimin dhe menaxhimin e detyrave të përditshme
• Organizimin e takimeve, telefonatave dhe axhendës
• Komunikimin me klientë, kompani dhe ofrues shërbimesh
• Detyra administrative dhe organizative
• Ndjekjen e projekteve dhe sigurimin që detyrat të përfundojnë në kohë
• Koordinimin e personave, shërbimeve dhe takimeve të ndryshme
• Shoqërimin në takime dhe kryerjen e detyrave praktike
• Asistencë personale dhe biznesi në përditshmëri
• Asistencë virtuale dhe mbështetje administrative në distancë
• Koordinimin e çështjeve praktike që lidhen me prona dhe shërbime të ndryshme
• Kërkime online, detyra digjitale dhe përdorimin e mjeteve të AI
• Përfaqësimin tuaj në mënyrë profesionale kur ju nuk jeni të disponueshëm Përvoja dhe aftësitë e mia
Kam aftësi dhe përvojë në asistencë ekonomike/kontabilitet dhe administratë, si dhe në AI Generalist dhe përdorimin e mjeteve moderne digjitale.
Mësoj shpejt sisteme dhe procese të reja, di të zgjidh probleme praktike dhe jam e gatshme të marr përgjegjësi për një detyrë nga fillimi deri në përfundim. Gjuhët
🇷🇺 Rusisht — gjuhë amtare
🇸🇪 Suedisht — nivel shumë i mirë / i avancuar
🇬🇧 Anglisht — nivel i mirë / rrjedhshëm
🇱🇻 Letonisht — nivel i mirë
🇦🇱 Shqip — nivel fillestar
Gjithashtu, kam patentë drejtimi, ndaj mund të ndihmoj me transportin, takimet dhe çështje të ndryshme praktike kur është e nevojshme.
Si shtetase suedeze, kam gjithashtu kontakte personale dhe profesionale në Suedi, të cilat mund të jenë të dobishme për komunikim, networking, çështje biznesi ose lidhje me persona dhe kompani suedeze.
Kërkoj një bashkëpunim afatgjatë, ku besimi, diskrecioni, korrektësia, përgjegjësia dhe fleksibiliteti janë të rëndësishme.
📍 E vendosur në Durrës, Shqipëri
📩 E disponueshme për asistencë personale dhe biznesi
Nëse kërkoni dikë të cilit mund t'i besoni detyrat, organizimin dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme — më kontaktoni.