Kompania partnere e Amazon-it është në kërkim të shoferëve për shpërndarjen e pakove në Gjermani. Qytetet:
Marburg, Leipzig dhe Stuttgart
.
Punëdhënës i drejtpërdrejtë.
Ne aplikojmë një komision prej
500 eurosh
, i cili paguhet vetëm pasi të keni marrë vizën për Gjermani.
Nuk kërkohet asnjë pagesë paraprake.
Pa ndërmjetës.
Kandidati ideal:
Të ketë leje drejtimi të kategorisë B.
Të jetë i gatshëm për punë dhe serioz.
Njohja e gjuhës angleze ose gjermane nuk është e detyrueshme, por përbën avantazh.
Përvoja në këtë fushë nuk është e detyrueshme.
Të ndjekë udhëzimet e dispeçerit dhe të menaxherit.
Çfarë ofrojmë:
Paga fillon nga
16,20 euro bruto në orë
.
Orari i punës është
5 ditë në javë
, nga e hëna deri të shtunën, me
7 deri në 9 orë punë në ditë
.
Nëse punoni më shumë se 7 orë në ditë, përveç pagesës së orëve, merrni edhe një shtesë ditore prej
8 eurosh
.
Nëse punoni jashtë orarit, paguheni shtesë. Kohëzgjatja maksimale e punës është 9 orë, plus pushimi.
Keni mundësi të punoni edhe
6 ditë në javë
, por vetëm nëse e dëshironi.
Paga për muajin e kaluar paguhet më datën
15 të muajit pasardhës
.
Pushimi i drekës prej
30 minutash
është i detyrueshëm.
Kontrata e punës lidhet në Gjermani.
Ofrojmë edhe akomodim, kundrejt pagesës.
Flotë moderne automjetesh, të prodhuara pas vitit 2023: Volkswagen Transporter, Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Mercedes Vito dhe Fiat Ducato.
Skaneri për pakot mund të konfigurohet në cilëndo gjuhë që njihni.
Automjeti i punës mund të përdoret për të shkuar nga shtëpia në punë dhe anasjelltas. Gjatë rrugës për në shtëpi mund të bëni edhe blerjet ose punët e tjera të nevojshme.
Ju ndihmojmë nga ana ligjore për të marrë të gjitha dokumentet e nevojshme në Gjermani:
Anmeldung
– dëshmia e adresës;
Sigurimi shëndetësor AOK, DAK ose BARMER;
Karta e shëndetit.
Si zhvillohet një ditë pune:
Në mëngjes paraqiteni në depo, ku ngarkoni furgonin sipas itinerarit të përcaktuar paraprakisht. Koha mesatare e ngarkimit është rreth
10–15 minuta
, pasi pakot janë të ndara dhe të vendosura paraprakisht në kafaze transporti. Rreth
95% e pakove peshojnë më pak se 5 kilogramë
.
Më pas fillon shpërndarja. Dorëzimet realizohen nëpërmjet aplikacionit tonë, të instaluar në telefonin ose skanerin që merrni nga kompania. Ky është një sistem i shpejtë dhe i thjeshtë për shpërndarjen e pakove.
Itineraret llogariten nga kompjuteri dhe zakonisht zgjasin nga
6 deri në 9 orë në ditë
. Ato mund të përfundojnë më shpejt ose të zgjasin më shumë, në varësi të mënyrës së punës së secilit person.
WHATSAPP:
004915201015143
Marburg, Leipzig dhe Stuttgart
.
Punëdhënës i drejtpërdrejtë.
Ne aplikojmë një komision prej
500 eurosh
, i cili paguhet vetëm pasi të keni marrë vizën për Gjermani.
Nuk kërkohet asnjë pagesë paraprake.
Pa ndërmjetës.
Kandidati ideal:
Të ketë leje drejtimi të kategorisë B.
Të jetë i gatshëm për punë dhe serioz.
Njohja e gjuhës angleze ose gjermane nuk është e detyrueshme, por përbën avantazh.
Përvoja në këtë fushë nuk është e detyrueshme.
Të ndjekë udhëzimet e dispeçerit dhe të menaxherit.
Çfarë ofrojmë:
Paga fillon nga
16,20 euro bruto në orë
.
Orari i punës është
5 ditë në javë
, nga e hëna deri të shtunën, me
7 deri në 9 orë punë në ditë
.
Nëse punoni më shumë se 7 orë në ditë, përveç pagesës së orëve, merrni edhe një shtesë ditore prej
8 eurosh
.
Nëse punoni jashtë orarit, paguheni shtesë. Kohëzgjatja maksimale e punës është 9 orë, plus pushimi.
Keni mundësi të punoni edhe
6 ditë në javë
, por vetëm nëse e dëshironi.
Paga për muajin e kaluar paguhet më datën
15 të muajit pasardhës
.
Pushimi i drekës prej
30 minutash
është i detyrueshëm.
Kontrata e punës lidhet në Gjermani.
Ofrojmë edhe akomodim, kundrejt pagesës.
Flotë moderne automjetesh, të prodhuara pas vitit 2023: Volkswagen Transporter, Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Mercedes Vito dhe Fiat Ducato.
Skaneri për pakot mund të konfigurohet në cilëndo gjuhë që njihni.
Automjeti i punës mund të përdoret për të shkuar nga shtëpia në punë dhe anasjelltas. Gjatë rrugës për në shtëpi mund të bëni edhe blerjet ose punët e tjera të nevojshme.
Ju ndihmojmë nga ana ligjore për të marrë të gjitha dokumentet e nevojshme në Gjermani:
Anmeldung
– dëshmia e adresës;
Sigurimi shëndetësor AOK, DAK ose BARMER;
Karta e shëndetit.
Si zhvillohet një ditë pune:
Në mëngjes paraqiteni në depo, ku ngarkoni furgonin sipas itinerarit të përcaktuar paraprakisht. Koha mesatare e ngarkimit është rreth
10–15 minuta
, pasi pakot janë të ndara dhe të vendosura paraprakisht në kafaze transporti. Rreth
95% e pakove peshojnë më pak se 5 kilogramë
.
Më pas fillon shpërndarja. Dorëzimet realizohen nëpërmjet aplikacionit tonë, të instaluar në telefonin ose skanerin që merrni nga kompania. Ky është një sistem i shpejtë dhe i thjeshtë për shpërndarjen e pakove.
Itineraret llogariten nga kompjuteri dhe zakonisht zgjasin nga
6 deri në 9 orë në ditë
. Ato mund të përfundojnë më shpejt ose të zgjasin më shumë, në varësi të mënyrës së punës së secilit person.
WHATSAPP:
004915201015143