Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shkoder, ofrohet vend pune Merchandiser

Përshkrimi​
    ROAL FOOD kërkon të punësojë Merchandiser n
    ë
    Shkod
    ë
    r
    ROAL FOOD
    është një kompani me mbi 20 vite eksperiencë në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Jemi të pranishëm në të gjithë tregun shqiptar dhe në rajon, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh.
    ROAL FOOD
    ka ekskluzivitetin e markave më cilësore, duke i sjellë ato në tryezën e çdo familje.
    Qëllimi i punës sonë është të plotësojmë në mënyrë efikase nevojat e tregut, duke ndjekur trendet ndërkombëtare përmes inovacionit dhe zhvillimit të vazhdueshëm.
    Aktualisht jemi në kërkim të stafit të ri, me energji dhe ide të reja, për të kontribuar në zhvillimin e mëtejshëm të kompanisë.
    Detyrat​
    Kujdeset për ekspozimin e produkteve dhe sistemimin e tyre në rafte dhe ekspozitorë sipas planogramave të udhëzuara.
    Siguron pozicionimin dhe ekspozimin korrekt të produkteve të brandit brenda pikave të shitjes dhe i mirëmban ato në kushte optimale.
    Kontrollon produktet për datat e skadencës dhe dëmtimet, me qëllim ruajtjen e cilësisë dhe imazhit të brandit.
    Kujdeset për ekspozimin sa më efektiv të materialeve të marketingut në rafte dhe në njësinë e pikës së shitjes.
    Negocion me klientët për pozicionime më të mira dhe rritjen e prezencës së produkteve.
    Është përgjegjës për zbatimin e planit të merchandising të përcaktuar nga kompania.
    Raporton në mënyrë aktive mbi aktivitetin e konkurrencës (çmime, oferta dhe promocione).
    Kryen detyra të tjera që mund t'i ngarkohen nga menaxheri përkatës ose departamenti i marketingut.
    Sigurohet që cmimet e produkteve në rafte të jenë sipas udhëzimeve ose sipas ofertave.
    Kualifikimet​
    Të ketë aftësi të mira organizative dhe krijuese.
    Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe aftësi për të punuar në grup.
    Të zotërojë patentë të kategorisë B.
    Cel. : +355 68 602 1526
Working...
X