Po kërkojmë një "Yll" në Shitje! Eja në Ekipin Tonë!
A je një person komunikues, plot energji dhe që nuk dorëzohet kurrë derisa të arrijë qëllimin? Nëse të pëlqen arti i shitjes dhe dëshiron që të ardhurat e tua të varen direkt nga suksesi yt, ky pozicion është për ty!
Çfarë do të bësh çdo ditë?
-Kujdesesh për klientët ekzistues: Ndërton marrëdhënie afatgjata dhe sigurohesh që ata të jenë gjithmonë të kënaqur.
-Gjen mundësi të reja: Identifikon dhe afron klientë të rinj në portofolin e kompanisë.
-Tejkalon objektivat (Targetat): Godet dhe kalon targetat e shitjeve me strategji dhe pasion.
Çfarë kërkojmë nga ti?
Aftësi fantastike në komunikim: Ti nuk bën thjesht shitje, ti ndërton marrëdhënie të shkëlqyera me njerëzit.
Shpirt fitues: Ke aftësi bindëse dhe dëshirë për t'u rritur profesionalisht.
Fokus te rezultati: Targetat nuk të trembin, por të motivojnë!
Çfarë fiton ti?
Pagë bazë konkurruese.
Bonus pa limit: Sa më shumë targeta të kapësh, aq më i madh është shpërblimi financiar!
Një mjedis pune pozitiv, dinamik dhe mbështetës.
Gati për sfidën?
Nëse e gjen veten në këtë përshkrim, mos prisni! Dërgo CV-në tënde tani në:
[email protected]
+355696006006
Bashkohu me ne dhe ktheje talentin tënd në fitim!
A je një person komunikues, plot energji dhe që nuk dorëzohet kurrë derisa të arrijë qëllimin? Nëse të pëlqen arti i shitjes dhe dëshiron që të ardhurat e tua të varen direkt nga suksesi yt, ky pozicion është për ty!
Çfarë do të bësh çdo ditë?
-Kujdesesh për klientët ekzistues: Ndërton marrëdhënie afatgjata dhe sigurohesh që ata të jenë gjithmonë të kënaqur.
-Gjen mundësi të reja: Identifikon dhe afron klientë të rinj në portofolin e kompanisë.
-Tejkalon objektivat (Targetat): Godet dhe kalon targetat e shitjeve me strategji dhe pasion.
Çfarë kërkojmë nga ti?
Aftësi fantastike në komunikim: Ti nuk bën thjesht shitje, ti ndërton marrëdhënie të shkëlqyera me njerëzit.
Shpirt fitues: Ke aftësi bindëse dhe dëshirë për t'u rritur profesionalisht.
Fokus te rezultati: Targetat nuk të trembin, por të motivojnë!
Çfarë fiton ti?
Pagë bazë konkurruese.
Bonus pa limit: Sa më shumë targeta të kapësh, aq më i madh është shpërblimi financiar!
Një mjedis pune pozitiv, dinamik dhe mbështetës.
Gati për sfidën?
Nëse e gjen veten në këtë përshkrim, mos prisni! Dërgo CV-në tënde tani në:
[email protected]
+355696006006
Bashkohu me ne dhe ktheje talentin tënd në fitim!