SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.
Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë dhe Kroaci me afërsisht 5’200 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj.
Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.
Pozicioni: Menaxher Dyqani Palasë
Departmenti: Operacional
Vendodhja: Palasë, Vlorë.
Përmbledhja e Pozicionit: Të sigurojë nëpërmjet menaxhimit të kostove direkte përfitueshmëri pozitive të dyqanit. Është përgjegjës për mirëmbajtjen e dyqanit, cash-it, blerjet, shërbimin ndaj klientit, etj.
Detyra dhe Përgjegjësi:
- Të mbajë nën kontroll kostot direkte të dyqanit;
- Të supervizojë procesin e porositjes;
- Menaxhim i nivelit të stokut dhe marrja e vendimeve të rëndësishme për kontrollin e stokut.
- Të menaxhojë nëpërmjet sistemit FIFO vendosjen e produkteve në rafte;
- Të respektojë planogramat e caktuara nga Departamentet përkatëse;
- Prezantimi në kohë dhe në kushte sa më optimale të aktiviteteve promocionale;
- Përgjegjësia për cash-in dhe transaksioni i tij në bankë;
- Të motivojë, mbështesë dhe trajnojë stafin e dyqanit duke ofruar siguri teknike të mallrave dhe të njerëzve;
- Të mirëpresë shqetësimet, sugjerimet dhe ankesat e klientëve dhe t’i përcjellë në varësi të problemit tek departamentet përkatës;
- Të sigurojë kushte sa më të mira shitjeje për departamentet e freskëta;
- Kontrollon respektimin dhe aplikimin e standardeve të përcaktuara të higjienës në dyqan;
- Të bashkëpunojë me kolegët dhe klientët për të identifikuar dhe/ose zgjidhur çeshtjet urgjente.
Kërkesat:
a. Edukimi: Të zotërojë diplomë universitare.
b.Eksperiencat e punës: 3 vite pune në dyqan shitje me pakicë.
c. Kualifikime të tjera:
- Të zotërojë aftësi kompjuterike të paketës Microsoft Office;
- Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
- Të ketë marrë pjesë në trajnime në lidhje me menaxhimin, shitjen, etj.
d. Aftësi të tjera:
- Aftësi për të punuar në skuadër;
- Aftësi për të drejtuar, marrë vendime dhe planifikuar;
- Aftësi për të komunikuar me partnerë dhe klientë;
- Aftësi për t’i siguruar klientit një shërbim efikas në çdo situatë.
Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e e-mailit [email protected] duke përcaktuar në subjekt pozicionin ose nëpërmjet postës në adresën: SPAR Tirana East Gate (TEG), Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Farkë (Lundër), Tiranë, Shqipëri.
Afati i dorëzimit: 16/02/2024
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Apply
[email protected] | www.spar.al
Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan,
Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tirane, Albania
SPAR Albania is part of BALFIN, Balkan Finance Investment Group
Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holandë dhe Kroaci me afërsisht 5’200 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikën, etj.
Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.
Pozicioni: Menaxher Dyqani Palasë
Departmenti: Operacional
Vendodhja: Palasë, Vlorë.
Përmbledhja e Pozicionit: Të sigurojë nëpërmjet menaxhimit të kostove direkte përfitueshmëri pozitive të dyqanit. Është përgjegjës për mirëmbajtjen e dyqanit, cash-it, blerjet, shërbimin ndaj klientit, etj.
Detyra dhe Përgjegjësi:
- Të mbajë nën kontroll kostot direkte të dyqanit;
- Të supervizojë procesin e porositjes;
- Menaxhim i nivelit të stokut dhe marrja e vendimeve të rëndësishme për kontrollin e stokut.
- Të menaxhojë nëpërmjet sistemit FIFO vendosjen e produkteve në rafte;
- Të respektojë planogramat e caktuara nga Departamentet përkatëse;
- Prezantimi në kohë dhe në kushte sa më optimale të aktiviteteve promocionale;
- Përgjegjësia për cash-in dhe transaksioni i tij në bankë;
- Të motivojë, mbështesë dhe trajnojë stafin e dyqanit duke ofruar siguri teknike të mallrave dhe të njerëzve;
- Të mirëpresë shqetësimet, sugjerimet dhe ankesat e klientëve dhe t’i përcjellë në varësi të problemit tek departamentet përkatës;
- Të sigurojë kushte sa më të mira shitjeje për departamentet e freskëta;
- Kontrollon respektimin dhe aplikimin e standardeve të përcaktuara të higjienës në dyqan;
- Të bashkëpunojë me kolegët dhe klientët për të identifikuar dhe/ose zgjidhur çeshtjet urgjente.
Kërkesat:
a. Edukimi: Të zotërojë diplomë universitare.
b.Eksperiencat e punës: 3 vite pune në dyqan shitje me pakicë.
c. Kualifikime të tjera:
- Të zotërojë aftësi kompjuterike të paketës Microsoft Office;
- Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
- Të ketë marrë pjesë në trajnime në lidhje me menaxhimin, shitjen, etj.
d. Aftësi të tjera:
- Aftësi për të punuar në skuadër;
- Aftësi për të drejtuar, marrë vendime dhe planifikuar;
- Aftësi për të komunikuar me partnerë dhe klientë;
- Aftësi për t’i siguruar klientit një shërbim efikas në çdo situatë.
Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e e-mailit [email protected] duke përcaktuar në subjekt pozicionin ose nëpërmjet postës në adresën: SPAR Tirana East Gate (TEG), Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Farkë (Lundër), Tiranë, Shqipëri.
Afati i dorëzimit: 16/02/2024
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Apply
[email protected] | www.spar.al
Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan,
Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tirane, Albania
SPAR Albania is part of BALFIN, Balkan Finance Investment Group