Tirane, ofrohet vend pune part time | Salesperson për shërbime dixhitale
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Square 21 | Parku | Globe
Tipi
part time
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitjeCall Center Operator/eCall Operator shqipSherbim Klienti
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Orescha Technologies kërkon Salesperson për shërbime dixhitale.
Mosha 25-40 vjeç.
Mjafton të ketë aftësi të mira komunikimi.
Preferohet të ketë experiencë të mëparshme në shitje ose të ketë patur maredhënie me klientin më parë, opsionale por jo e kërkuar.
Do të trajnohen si fillim dhe më pas do ketë komisione + bonus.
Puna zhvillohet REMOTE, pa nevojë prezence në zyrë.
Konsulenti mund të operojë nga çdo vend, ndersa takimet me klientët zhvillohen në terren.
Leads dhe klientet sigurohen nga kompania, nuk kerkohet aktivitet i gjenerimit te klienteve nga ana e konsulentit.
Nuk ka rroge bazë, një performancë e mirë mund të të gjeneroj mesatarisht €5000/muaj.
Cel. : +39 320 938 8257 / +355 69 955 70 30
WhatsApp
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Square 21 | Parku | Globe
Tipi
part time
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitjeCall Center Operator/eCall Operator shqipSherbim Klienti
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Orescha Technologies kërkon Salesperson për shërbime dixhitale.
Mosha 25-40 vjeç.
Mjafton të ketë aftësi të mira komunikimi.
Preferohet të ketë experiencë të mëparshme në shitje ose të ketë patur maredhënie me klientin më parë, opsionale por jo e kërkuar.
Do të trajnohen si fillim dhe më pas do ketë komisione + bonus.
Puna zhvillohet REMOTE, pa nevojë prezence në zyrë.
Konsulenti mund të operojë nga çdo vend, ndersa takimet me klientët zhvillohen në terren.
Leads dhe klientet sigurohen nga kompania, nuk kerkohet aktivitet i gjenerimit te klienteve nga ana e konsulentit.
Nuk ka rroge bazë, një performancë e mirë mund të të gjeneroj mesatarisht €5000/muaj.
Cel. : +39 320 938 8257 / +355 69 955 70 30