Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
KËRKOJMË AGJENTË & AGJENTE SHITJESH – Bashkohuni me ekipin tonë në Skyline Real Estate!
Agjensia Skyline Real Estate po zgjerohet dhe kërkon agjentë dhe agjente energjikë, ambiciozë dhe të motivuar për t’u bërë pjesë e një ekipi profesional, dinamik dhe bashkëpunues. Nëse je komunikues/e, i/e apasionuar pas shitjeve dhe dëshiron të ndërtosh një karrierë fitimprurëse në sektorin imobiliar – ky është vendi i duhur për ty!
Çfarë ofrojmë:
Përqindje shumë të larta dhe konkurruese – sa më shumë sukses, aq më shumë fitim!
Trajnime profesionale dhe mbështetje të vazhdueshme për zhvillimin personal dhe profesional.
Ekip i përkushtuar dhe ambjent pune motivues.
Mundësi reale për rritje në karrierë në një agjenci që vlerëson përkushtimin dhe performancën.
Kërkesat:
Aftësi të mira komunikimi dhe negocimi.
Motivim i lartë dhe dëshirë për të mësuar.
Eksperienca në shitje ose në sektorin imobiliar është avantazh, por jo e domosdoshme.
Dërgo CV-në tënde ose kontakto me ne për më shumë informacion.
Bëhu pjesë e Skyline Real Estate – vendi ku puna shpërblehet dhe suksesi ndërtohet!
Cel. : +355 69 204 0244
WhatsApp
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
KËRKOJMË AGJENTË & AGJENTE SHITJESH – Bashkohuni me ekipin tonë në Skyline Real Estate!
Agjensia Skyline Real Estate po zgjerohet dhe kërkon agjentë dhe agjente energjikë, ambiciozë dhe të motivuar për t’u bërë pjesë e një ekipi profesional, dinamik dhe bashkëpunues. Nëse je komunikues/e, i/e apasionuar pas shitjeve dhe dëshiron të ndërtosh një karrierë fitimprurëse në sektorin imobiliar – ky është vendi i duhur për ty!
Çfarë ofrojmë:
Përqindje shumë të larta dhe konkurruese – sa më shumë sukses, aq më shumë fitim!
Trajnime profesionale dhe mbështetje të vazhdueshme për zhvillimin personal dhe profesional.
Ekip i përkushtuar dhe ambjent pune motivues.
Mundësi reale për rritje në karrierë në një agjenci që vlerëson përkushtimin dhe performancën.
Kërkesat:
Aftësi të mira komunikimi dhe negocimi.
Motivim i lartë dhe dëshirë për të mësuar.
Eksperienca në shitje ose në sektorin imobiliar është avantazh, por jo e domosdoshme.
Dërgo CV-në tënde ose kontakto me ne për më shumë informacion.
Bëhu pjesë e Skyline Real Estate – vendi ku puna shpërblehet dhe suksesi ndërtohet!
Cel. : +355 69 204 0244