Tirane, kerkohet Hidraulik
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Hidraulik
PërshkrimiAgikons sh.p.k është kompani ndërtimi prej më shumë se 20 vite në treg, e vlerësuar ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë të ndërtimit. Pika më e fortë e kompanisë është stafi ynë, për të cilin kujdesemi që të gjejë një ambjent mikpritës dhe të ndjehen të vlerësuar për çdo kontribut që japin në kompani me punën dhe eksperiencën e tyre. Në Agikons shpk secili punonjës ka mundësi të ngrihet në detyrë dhe të vlerësohet mbështetur tek rezultatet e punës.
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agikons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Kompania po zgjeron stafin e saj në departamentin e transportit dhe kërkon të punësojë kandidatë të kualifikuar në pozicionin: "Hidraulik" .
Detyrat
Shqyrton planin e ndërtimit me specifikimet e paraqitjes së punimeve hidraulike;
Identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posaçme që janë të nevojshme për realizimin e punimeve hidraulike;
Instalon, riparon dhe mirëmban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes së ujit;
Realizon mirëmbajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre.
Kualifikimet
Aftësi për të lexuar plane teknike (avantazh)
Përgjegjshmëri dhe aftësi pune në ekip
Preferohet certifikatë ose kurs profesional
Eksperiencë në instalime ujësjellësi dhe kanalizimi (Avantazh)
Përfitimet:
• Paga konkurruese dhe e kënaqshme.
• Kontratë pune e rregullt dhe e qëndrueshme
• Ambient pune serioz dhe mbështetës
• Mundësi rritje profesionale
• Mundësi promovimi brenda grupit
• Mundësi për bashkëpunim afatgjatë
Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresen e email-it: [email protected]
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Agikons. Sh. P. K
E-mail: [email protected]
Tel.: 067 206 4428
Web: www.agikons.com
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tiranë.
Apply
WhatsApp
“Agikons” sh.p.k
Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.
Tel: +355 68 40 52 085
[email protected] | www.agikons.com
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Hidraulik
PërshkrimiAgikons sh.p.k është kompani ndërtimi prej më shumë se 20 vite në treg, e vlerësuar ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë të ndërtimit. Pika më e fortë e kompanisë është stafi ynë, për të cilin kujdesemi që të gjejë një ambjent mikpritës dhe të ndjehen të vlerësuar për çdo kontribut që japin në kompani me punën dhe eksperiencën e tyre. Në Agikons shpk secili punonjës ka mundësi të ngrihet në detyrë dhe të vlerësohet mbështetur tek rezultatet e punës.
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agikons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Kompania po zgjeron stafin e saj në departamentin e transportit dhe kërkon të punësojë kandidatë të kualifikuar në pozicionin: "Hidraulik" .
Detyrat
Shqyrton planin e ndërtimit me specifikimet e paraqitjes së punimeve hidraulike;
Identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posaçme që janë të nevojshme për realizimin e punimeve hidraulike;
Instalon, riparon dhe mirëmban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes së ujit;
Realizon mirëmbajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre.
Kualifikimet
Aftësi për të lexuar plane teknike (avantazh)
Përgjegjshmëri dhe aftësi pune në ekip
Preferohet certifikatë ose kurs profesional
Eksperiencë në instalime ujësjellësi dhe kanalizimi (Avantazh)
Përfitimet:
• Paga konkurruese dhe e kënaqshme.
• Kontratë pune e rregullt dhe e qëndrueshme
• Ambient pune serioz dhe mbështetës
• Mundësi rritje profesionale
• Mundësi promovimi brenda grupit
• Mundësi për bashkëpunim afatgjatë
Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresen e email-it: [email protected]
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Agikons. Sh. P. K
E-mail: [email protected]
Tel.: 067 206 4428
Web: www.agikons.com
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tiranë.
Apply
“Agikons” sh.p.k
Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.
Tel: +355 68 40 52 085
[email protected] | www.agikons.com