Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofroj vend pune Content Creator

Tirane, ofroj vend pune Content Creator
    Tirane

Tipi
    me orar te plote
    Fusha | Profili i punes
    Dizajn / Webdizajn / Grafik
    Eksperienca

vetem me eksperience

Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991,po kërkon të punesojë një Content Creator për zyrat e saj në Tiranë. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia,dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
    Kandidati ideal do të jetë përgjegjës për krijimin dhe shpërndarjen e përmbajtjes me ndikim që përshtatet me strategjinë tonë të marketingut dhe identitetin e brendit.
    Përgjegjësitë kryesore:
    Krijimi i përmbajtjes origjinale për rrjetet sociale, reels.
    Planifikimi dhe menaxhimi i kalendarit të përmbajtjes në bashkëpunim me ekipin e marketingut.
    Krijimi i skripteve dhe pjesëmarrja në prodhimin e materialeve vizuale (video).
    Analizimi i performancës së përmbajtjes dhe përshtatja e saj për rezultate më të mira.
    Rrjedhshmëri në përdorimin e platformave si Instagram, TikTok, Facebook.
    Përshtatja e tone-of-voice sipas audiencës dhe kanalit të komunikimit.
    Hulumtimi i trendeve të reja për përmbajtje kreative dhe inovative.
    Bashkëpunimi me dizajnerë grafikë, videografë dhe pjesëtarë të tjerë të ekipit për prodhimin e përmbajtjes cilësore.
    Kualifikimet që kërkohen:
    Eksperiencë e mëparshme si Content Creator.
    Aftësi shumë të mira në storytelling.
    Njohuri në menaxhimin e rrjeteve sociale dhe trendet e fundit të përmbajtjes digjitale.
    Kreativitet i lartë dhe aftësi për të menduar jashtë kutisë.
    Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip.
    Njohuri bazë në dizajn grafik (Canva, Adobe Suite) është përparësi.
    Të gjithë aplikantët kërkohet të paraqesin një portfolio punësh. Procesi i përzgjedhjes do të bazohet në cilësinë estetike të portofolios si dhe në përputhshmërinë me kërkesat tona.
    Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën [email protected] duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.

Apply

Working...
X