Tirane, ofroj vend pune Internship Arkitekt/e
Tirane
Tipi
Internship | vend praktike
Fusha | Profili i punes
Arkitekture
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Mundësi Internship|Arkitekt/e
Lea Business Consulting në emër të klientit Acri Sh.p.k ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në Ariktekturë.
Çfarë do të bësh?
Vizatime 2D në AutoCAD
Modelim 3D Sketchup/Archicad/Revit(opsionale)
Kriteret që kërkojmë:
Student/e ose i/e diplomuar në Arkitekturë.
Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në ekip.
Njohuri bazë në programet e përmendura.
Periudha: 3-6 muaj ose sipas marrëveshjes
Vendi: Tiranë
Orari: Fleksibël / Part time
Përfitimet: Eksperiencë praktike, mundësi zhvillimi profesional
Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me Acri Sh.p.k dhe të fitosh njohuri dërgo CV-në në: [email protected]
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply
Tirane
Tipi
Internship | vend praktike
Fusha | Profili i punes
Arkitekture
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Mundësi Internship|Arkitekt/e
Lea Business Consulting në emër të klientit Acri Sh.p.k ofron një mundësi internship për studentë dhe profesionistë të rinj që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në Ariktekturë.
Çfarë do të bësh?
Vizatime 2D në AutoCAD
Modelim 3D Sketchup/Archicad/Revit(opsionale)
Kriteret që kërkojmë:
Student/e ose i/e diplomuar në Arkitekturë.
Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në ekip.
Njohuri bazë në programet e përmendura.
Periudha: 3-6 muaj ose sipas marrëveshjes
Vendi: Tiranë
Orari: Fleksibël / Part time
Përfitimet: Eksperiencë praktike, mundësi zhvillimi profesional
Nëse je gati të ndërtosh karrierën tënde me Acri Sh.p.k dhe të fitosh njohuri dërgo CV-në në: [email protected]
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply