Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofrohet vend pune Teknik Riparimi produkte elektroshtepiak

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mal të Zi, Zvicër, Kroaci, Holandë dhe SHBA, me afërsisht 5,000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me shumicë dhe pakicë, sistemin bankar, menaxhimin e aseteve, mediat dhe logjistikën. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe elektro-shtëpiake. E themeluar prej vitit 2008 Elektro-Servis është servisi më i madh në Shqipëri dhe vendet fqinje, me të drejtat ekskluzive për market më në zë si: Samsung, LG, Sonny, Philips, Beko,Bosch etj.

Pozicioni: Teknik riparimesh WG (Pajisje te bardha elektroshtepiake)
    Raporton: Koordinator i departamentit
    Departamenti: Operacional
    Vendndodhja: Tiranë

Detyrat/Pergjegjesite:

• Merr në dorëzim dhe konstaton defektet brenda afatit te caktuar sipas udhëzimeve që merr nga koordinatori i departamentit;
    • Ndjekja e sakte e procedurave per terheqjen e pjeseve te kembimit;
    • Riparimi dhe testimi I produkteve;
    • Raportimi në kohë mbi statusin e produktit;
    • Aftësia për të punuar në mjedis mjaft konkurrues, ku përmbushja e objektivave në kohën e paracaktuar është parësore;
    • Kryerja e detyrave të tjera të caktuara;

Edukimi/ Pervoja profesionale:
    • Arsimimi: Arsim I larte ose profesional ne Inxhinieri te ndryshme (vecanerisht Elektronike)
    • Pervojat profesionale: Te pakten 3 vjet pervoje pune.
    • Gjuhet e huaja: Aftesi te mira komunikuese ne Shqip & Anglisht.
    • Njohurite kompjuterike: Aftesi te mira te Paketes Office.

- Duhet të ketë patentë makine.

Aftesi te tjera:
    • Aftesi shume te mira organizimi, koordinimi, planifikimi.
    • Aftesi shume te mira komunikuese.
    • Aftesi per te deleguar dhe negociuar.

Afati i dorëzimit: 31 Janar 2024!
    * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr.9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërise mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale”.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

E-mail:[email protected]

Apply
Working...
X