Tirane, ofrohet vend pune Agjent/e Imobiliar/e
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kërkojmë: Agjent/e Imobiliar/e
Vendndodhja: Zemra e Bllokut, Tiranë
Orar: Full Time
Nëse ke ambicie të madhe, dëshirë për të ndërtuar një karrierë afatgjatë dhe nuk të mjafton mesatarja,
kjo është mundësia jote për t’u bashkuar me një nga agjensitë më serioze dhe më të vlerësuara në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme.
Kjo nuk është thjesht një punë – por një mundësi reale për ata që duan më shumë nga vetja, që punojnë seriozisht për imazhin dhe suksesin e tyre në këtë treg.
Pse t’i bashkohesh ekipit tonë? Emër i njohur në treg dhe reputacion i ndërtuar me përkushtim
Eksperiencë e thellë dhe dije që ndahen me ty që në ditët e para
Trajnime të vazhdueshme dhe një sistem pune i qartë, që të udhëzon drejt suksesit
Të gjitha mjetet dhe mbështetja që të duhen për të qenë efektiv dhe i organizuar
Ambient pune që të shtyn të rritesh, jo të ngelesh në vend
Një mjedis ku arritjet duartrokiten, jo thjesht maten
Kjo mundësi është për ty nëse:- Je në moshën 22–30 vjeç, ose deri në 35 nëse ke eksperiencë dhe një rrjet klientësh në këtë treg
- E sheh këtë profesion si një karrierë afatgjatë, jo thjesht një fazë kalimtare
- Je i/e hapur ndaj sistemeve moderne pune dhe standardeve të larta
- Ke energji, komunikim të fortë dhe dëshirë për rezultate të prekshme
- Vlerëson një sistem ku shpërblehesh për aq sa kontribuon – fitimet janë të lidhura me performancën dhe transaksionet e mbyllura
Apliko tani duke dërguar një mesazh në numrin +355 69 251 4030.
Subjekti: Agjent Imobiliar – Tiranë
Apply
WhatsApp
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
[email protected]
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kërkojmë: Agjent/e Imobiliar/e
Vendndodhja: Zemra e Bllokut, Tiranë
Orar: Full Time
Nëse ke ambicie të madhe, dëshirë për të ndërtuar një karrierë afatgjatë dhe nuk të mjafton mesatarja,
kjo është mundësia jote për t’u bashkuar me një nga agjensitë më serioze dhe më të vlerësuara në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme.
Kjo nuk është thjesht një punë – por një mundësi reale për ata që duan më shumë nga vetja, që punojnë seriozisht për imazhin dhe suksesin e tyre në këtë treg.
Pse t’i bashkohesh ekipit tonë? Emër i njohur në treg dhe reputacion i ndërtuar me përkushtim
Eksperiencë e thellë dhe dije që ndahen me ty që në ditët e para
Trajnime të vazhdueshme dhe një sistem pune i qartë, që të udhëzon drejt suksesit
Të gjitha mjetet dhe mbështetja që të duhen për të qenë efektiv dhe i organizuar
Ambient pune që të shtyn të rritesh, jo të ngelesh në vend
Një mjedis ku arritjet duartrokiten, jo thjesht maten
Kjo mundësi është për ty nëse:- Je në moshën 22–30 vjeç, ose deri në 35 nëse ke eksperiencë dhe një rrjet klientësh në këtë treg
- E sheh këtë profesion si një karrierë afatgjatë, jo thjesht një fazë kalimtare
- Je i/e hapur ndaj sistemeve moderne pune dhe standardeve të larta
- Ke energji, komunikim të fortë dhe dëshirë për rezultate të prekshme
- Vlerëson një sistem ku shpërblehesh për aq sa kontribuon – fitimet janë të lidhura me performancën dhe transaksionet e mbyllura
Apliko tani duke dërguar një mesazh në numrin +355 69 251 4030.
Subjekti: Agjent Imobiliar – Tiranë
Apply
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
[email protected]