Durres, ofrohet vend pune Ndihmes Magazinier
Durres
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Magazinier/ePunetor/e | Ndihmesa
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Eder-Trade kërkon të punësojë: Ndihmës Magazinier / Pirunist
Vendi i punës: Depoja Qendrore, Fllakë, Durrës
Orari: I plotë 8.00-17.00
Afati për aplikim: 30.05.2025
Raporton tek: Përgjegjësi i Magazinës
Rreth Nesh
Eder-Trade operon prej mbi 20 vitesh në tregun shqiptar të shpërndarjes dhe furnizimit me materiale ndërtimi. Me një strukturë të organizuar, teknologji moderne dhe fokus të fortë në cilësinë e shërbimit, jemi në kërkim të individëve të përkushtuar që ndajnë të njëjtat vlera me ne – besueshmëri, përpikëri dhe zhvillim të vazhdueshëm.
Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore
Kryen ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave përmes pirunit elektrik ose manual, sipas protokolleve të sigurisë.
Ndihmon në organizimin dhe vendosjen e produkteve në zonat përkatëse brenda magazinës.
Kontrollon dokumentacionin e hyrjes/daljes së mallrave dhe sinjalizon çdo mospërputhje.
Kujdeset për rendin, pastërtinë dhe sigurinë në ambientet e punës.
Bashkëpunon me magazinierin përgjegjës për mirëmbajtjen dhe përditësimin e të dhënave të stokut.
Kualifikimet dhe Kërkesat
Arsim i mesëm i përfunduar.
Njohuri per përdorimin e pirunit (forklift) – e domosdoshme ose gatishmëri për trajnim të menjëhershëm.
Eksperiencë e mëparshme në një rol të ngjashëm është përparësi.
Njohuri bazë mbi dokumentet e shoqërimit të mallrave.
Aftësi për të punuar në mënyrë të organizuar, me përkushtim dhe me ndjenjë përgjegjësie.
Çfarë Ofron Eder-Trade
Ambient pune të sigurt dhe të strukturuar.
Trajnime dhe mbështetje për zhvillim profesional.
Pagesë konkurruese në përputhje me performancën dhe angazhimin.
Mundësi për rritje në karrierë brenda departamentit të logjistikës dhe më gjerë.
Si të Aplikoni
Dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]
Aplikoni fizikisht në adresën: Eder-Trade, Fllakë, Durrës
Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin: 069 40 69 612
Ju inkurajojmë të aplikoni sa më shpejt, pasi vlerësimi i aplikimeve bëhet në mënyrë të vazhdueshme.
Apply
WhatsApp
Durres
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Magazinier/ePunetor/e | Ndihmesa
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Eder-Trade kërkon të punësojë: Ndihmës Magazinier / Pirunist
Vendi i punës: Depoja Qendrore, Fllakë, Durrës
Orari: I plotë 8.00-17.00
Afati për aplikim: 30.05.2025
Raporton tek: Përgjegjësi i Magazinës
Rreth Nesh
Eder-Trade operon prej mbi 20 vitesh në tregun shqiptar të shpërndarjes dhe furnizimit me materiale ndërtimi. Me një strukturë të organizuar, teknologji moderne dhe fokus të fortë në cilësinë e shërbimit, jemi në kërkim të individëve të përkushtuar që ndajnë të njëjtat vlera me ne – besueshmëri, përpikëri dhe zhvillim të vazhdueshëm.
Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore
Kryen ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave përmes pirunit elektrik ose manual, sipas protokolleve të sigurisë.
Ndihmon në organizimin dhe vendosjen e produkteve në zonat përkatëse brenda magazinës.
Kontrollon dokumentacionin e hyrjes/daljes së mallrave dhe sinjalizon çdo mospërputhje.
Kujdeset për rendin, pastërtinë dhe sigurinë në ambientet e punës.
Bashkëpunon me magazinierin përgjegjës për mirëmbajtjen dhe përditësimin e të dhënave të stokut.
Kualifikimet dhe Kërkesat
Arsim i mesëm i përfunduar.
Njohuri per përdorimin e pirunit (forklift) – e domosdoshme ose gatishmëri për trajnim të menjëhershëm.
Eksperiencë e mëparshme në një rol të ngjashëm është përparësi.
Njohuri bazë mbi dokumentet e shoqërimit të mallrave.
Aftësi për të punuar në mënyrë të organizuar, me përkushtim dhe me ndjenjë përgjegjësie.
Çfarë Ofron Eder-Trade
Ambient pune të sigurt dhe të strukturuar.
Trajnime dhe mbështetje për zhvillim profesional.
Pagesë konkurruese në përputhje me performancën dhe angazhimin.
Mundësi për rritje në karrierë brenda departamentit të logjistikës dhe më gjerë.
Si të Aplikoni
Dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]
Aplikoni fizikisht në adresën: Eder-Trade, Fllakë, Durrës
Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin: 069 40 69 612
Ju inkurajojmë të aplikoni sa më shpejt, pasi vlerësimi i aplikimeve bëhet në mënyrë të vazhdueshme.
Apply