Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofroj vend pune Asistente Ekzekutive

Tirane, ofroj vend pune Asistente Ekzekutive
    Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori

Tipi
    me orar te plote
    Fusha | Profili i punes
    Asistence | Sekretari | Backoffice
    Gjuha
    anglisht
    Eksperienca

vetem me eksperience

MUNDËSI PUNËSIMI - ASISTENTE EKZEKUTIVE​
    VEGA Group, është një kompani lider në fushën e energjive të rinovueshme në Shqipëri dhe më gjerë. Të specializuar në sektorin e fotovoltaikës dhe infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike, ne po udhëheqim rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme dhe të gjelbër.
    Në kuadrin e zgjerimit të kompanive të saj, për të ofruar një shërbim sa më profesional, VEGA Group po kërkon të zgjerojë stafin me një Asistente Ekzekutive të organizuar, diskrete dhe me aftësi të shkëlqyera komunikimi për të asistuar ekipin drejtues.
    Roli përfshin koordinimin e detajeve për takimet e pozicioneve të larta (C-level), duke përgatitur dhe printuar të gjithë dokumentacionin e nevojshëm. Kandidatja ideale duhet të ketë përvojë në role të ngjashme, të zotërojë anglishten rrjedhshëm dhe të punojë në mënyrë të pavarur e të strukturuar.
    Detyrat dhe Pergjegjësitë:​
    Menaxhon kalendarët dhe organizon takimet e drejtuesve ekzekutivë.​
    Administron dhe përgatit materialet për takimet me C-level executives.​
    Menaxhon korrespondencën (email-e, telefonata, mesazhe).​
    Administron dhe arkivon dokumentet konfidenciale.​
    Koordinon me departamentet e tjera për të siguruar një rrjedhë të mirë pune.​
    Përgatit raporte, prezantime dhe dokumente të tjera sipas nevojës.​
    Mirëpret vizitorët dhe asiston në organizimin e mbledhjeve dhe eventeve.​
    Kriteret dhe Kualifikimet:​
    Minimalisht 2 vite përvojë si asistente ekzekutive ose në një rol të ngjashëm.​
    Zotërim i shkëlqyer i gjuhës angleze (e shkruar dhe e folur).​
    Aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhimi të kohës.​
    Diskrecion dhe përkushtim për të trajtuar informacionin konfidencial.​
    Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.​
    Përdorim i avancuar i Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).​
    Aftësi për të punuar në një ambient dinamik dhe për të menaxhuar disa detyra njëkohësisht.​
    Shënime:
    Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: [email protected] me subjekt “Asistente Ekzekutive".
    Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
    *Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.​

Apply

Rruga Ndre Mjeda, Tirane

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen
    dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Working...
X