Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Kostoist & Preventivues

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Kostoist & Preventivues
    Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori

Tipi
    me orar te plote
    Gjuha
    anglisht
    Eksperienca

vetem me eksperience

Mundësi punësimi - Inxhinier Kostoist & Preventivues
    VEGA Energy, pjesë e VEGA Group, është një kompani pioniere në Shqipëri, e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe ndërtimin e parqeve fotovoltaike.
    Ekipi ynë profesional ofron zgjidhje të integruara EPC (Inxhinieri, Prokurim, Ndërtim), duke siguruar cilësi të lartë, efikasitet dhe besueshmëri për klientët tanë..
    Në kuadrin e rritjes së saj, kompania është në kërkim të një Inxhinier Kostoist & Preventivues.
    Detyrat dhe Pergjegjësitë:
    Harton preventivat në fazë ofertimi të projekteve,
    Kryen zbërthimin e preventivave të projekteve dhe nxjerr nevojat për materiale dhe çfarë duhet t’i paraqitet Departamentit Teknik;
    Harton analiza teknike të zërave të rinj të punës;
    Harton analizat e çmimeve dhe mban çmimet koherentene, bashkëpunon me Departamentin e Prokurimeve;
    Përgatit tabelë e çmimeve të miratuara të pagesave të nënkontraktorëve;
    Përpilon preventivin në e-albania sipas formatit zyrtar për aplikimet e ndryshme që bëhen në MIE, OSHEE, FTL, AKBN etj..
    Kriteret dhe Kualifikimet:​
    Të ketë përfunduar studimet në degën e Inxhinierisë së Ndërtimit;​
    Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë pune në këtë pozicion;​
    Njohuri kompjuterike: Autocad, Microsoft Office etj.;​
    Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze;​
    Të ketë aftësi shumë të mira të punës ne grup.​
    Te kete aftësi shume te mira planifikuese dhe organizuese.​
    Te zoteroje leje drejtimi te automjetit , kategoria B.
    ​Shënime:
    Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: [email protected] me subjekt “Inxhinier Kostoist & Preventivues”.
    Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
    *Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Apply

Rruga Ndre Mjeda, Tirane

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen
    dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Working...
X