Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tiranë, ofrohet vend pune Ndihmës Teknik me ose pa eksperiencë.

Tiranë, ofrohet vend pune Ndihmës Teknik me ose pa eksperiencë.
    Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

5 Komuna Parisit | Kristal Center

Tipi
    me orar te plote
    Fusha | Profili i punes
    Sherbim | Reparime
    Eksperienca

me dhe pa eksperience

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mal të Zi, Zvicër, Kroaci, Holandë dhe SHBA, me afërsisht 5,000 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me shumicë dhe pakicë, sistemin bankar, menaxhimin e aseteve, mediat dhe logjistikën. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.
    Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe elektro-shtëpiake. E themeluar prej vitit 2008 Elektro-Servis është servisi më i madh në Shqipëri dhe vendet fqinje, me të drejtat ekskluzive për market më në zë si: Samsung, LG, Sonny, Philips, Beko,Bosch etj.
    Pozicion: Ndihmës Teknik
    Department: Operacional
    Raporton: Koordinator
    "Elektro-Servis shpk" ju fton të bëheni pjesë e ekipit tonë në rolin e Ndihmës Teknik, i përshtatshëm për aplikantë me ose pa eksperiencë.
    Përfitimet që ofrojmë:
    Ambient pune bashkëkohor dhe profesional: Ne ofrojmë kushte të përshtatshme dhe mbështetëse për zhvillimin tuaj profesional.
    Paga e kënaqshme dhe konkurruese: Një paketë pagese e cila vlerëson përkushtimin dhe angazhimin tuaj.
    Kontratë e rregullt sipas Kodit të Punës: Sigurimi i të gjitha të drejtave dhe përfitimeve të përcaktuara nga legjislacioni shqiptar.
    Sigurime shoqërore dhe shëndetësore të plota: Mbulim 100% për sigurinë tuaj financiare dhe shëndetësore.
    Ditë pushimi zyrtare dhe leje të paguara sipas ligjit: Të gjitha ditët zyrtare dhe lejet e paguara në përputhje me Kodin e Punës.
    Mundësi për trajnim dhe zhvillim profesional: Trajnime nga brand-et më të njohura ndërkombëtare në teknologji dhe pajisje elektronike.
    Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në [email protected] ose kontaktoni në +355 69 706 6826 për më shumë informacione.
    Afati i aplikimit: Deri më 30.11.2024

Apply

WhatsApp

Rr. Shkelqim Fusha, Selite,
    Pallati “Matrix Konstruksion”, Kati 0 dhe +1, Tirane, Albania
    [email protected] | www.elektroservis.al
Working...
X