Tirane, ofrohet vend pune Content Manager
Tirane
Fusha | Profili i punes
Profesioni | Fusha?
Gjuha
Gjuha?
Kërkohet Content Manager, paga shumë e mirë
Pozicioni: Content Manager
Përshkrimi:
Po kërkojmë një Content Manager për të ndihmuar në krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjes me shkrim për klientët tanë. Kandidati i duhur duhet të ketë aftësi të mira shkrimi, organizimi dhe kreativiteti për të krijuar përmbajtje me cilësi të lartë për platforma të ndryshme.
Përgjegjësitë:
• Krijimi dhe redaktimi i përmbajtjes për website, blog, dhe media sociale.
• Puna me ekipin e marketingut për të zhvilluar strategji efektive që ndihmojnë në kuptimin sa më të mirë të produktit.
• Analizimi përmbajtjeve aktuale, përmirësimi dhe përshtatja për të arritur rezultatet më të mira.
Kualifikimet:
• Diplomë në Letërsi, Shkenca të Komunikimit, Gazetari ose fusha të ngjashme. Diploma nuk përbën kusht thelbësor.
• Aftësi të forta shkrimi dhe redaktimi.
• Preferohet Eksperiencë në krijimin e përmbajtjes për platformat e ndryshme digjitale.
Për të aplikuar:
• Curriculum Vitae.
• Disa punime tuajat personale.
• Nje shkrim të shkurtër përse jeni duke aplikuar për punë.
Paga e diskutueshme.
Për më tepër informacion na kontaktoni në numrin tonë të telefonit: 0685008051
WhatsApp
Tirane
Fusha | Profili i punes
Profesioni | Fusha?
Gjuha
Gjuha?
Kërkohet Content Manager, paga shumë e mirë
Pozicioni: Content Manager
Përshkrimi:
Po kërkojmë një Content Manager për të ndihmuar në krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjes me shkrim për klientët tanë. Kandidati i duhur duhet të ketë aftësi të mira shkrimi, organizimi dhe kreativiteti për të krijuar përmbajtje me cilësi të lartë për platforma të ndryshme.
Përgjegjësitë:
• Krijimi dhe redaktimi i përmbajtjes për website, blog, dhe media sociale.
• Puna me ekipin e marketingut për të zhvilluar strategji efektive që ndihmojnë në kuptimin sa më të mirë të produktit.
• Analizimi përmbajtjeve aktuale, përmirësimi dhe përshtatja për të arritur rezultatet më të mira.
Kualifikimet:
• Diplomë në Letërsi, Shkenca të Komunikimit, Gazetari ose fusha të ngjashme. Diploma nuk përbën kusht thelbësor.
• Aftësi të forta shkrimi dhe redaktimi.
• Preferohet Eksperiencë në krijimin e përmbajtjes për platformat e ndryshme digjitale.
Për të aplikuar:
• Curriculum Vitae.
• Disa punime tuajat personale.
• Nje shkrim të shkurtër përse jeni duke aplikuar për punë.
Paga e diskutueshme.
Për më tepër informacion na kontaktoni në numrin tonë të telefonit: 0685008051