Durres, ofrohet vend pune me profil administrativ
Durres
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Administrate | NenpunesAsistence | Sekretari | BackofficeMenaxhim
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Ofrohet vend pune me profil administrativ.
I punësuari/a do të angazhohet në komunikimin me furinizuesit, të cilet janë ndërkombëtar dhe kjo e bën njohjen e gjuhës angleze domosdoshmëri.
Gjithashtu i punësuari/a do të angazhohet në gjetjen e furnizuesve të rinj, për produkte specifike mekanike/elektrike/elektronike, cka e bën shum të rëndësishme që aplikantët të kene njohuri bazë dhe dëshirë për të mësuar më shume në këtë fushë.
Paga: 65 000 leke
Kompania operon prej më shumë se 25 vitesh në treg dhe zgjedhja e punonjësve/bashkpuntorëve për ne është shumë e rëndësishme.
Të interesuarit janë të lutur të na shkruajnë në: 069 20 64 583
ose të na dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
Apply
WhatsApp
Durres
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Administrate | NenpunesAsistence | Sekretari | BackofficeMenaxhim
Gjuha
anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Ofrohet vend pune me profil administrativ.
I punësuari/a do të angazhohet në komunikimin me furinizuesit, të cilet janë ndërkombëtar dhe kjo e bën njohjen e gjuhës angleze domosdoshmëri.
Gjithashtu i punësuari/a do të angazhohet në gjetjen e furnizuesve të rinj, për produkte specifike mekanike/elektrike/elektronike, cka e bën shum të rëndësishme që aplikantët të kene njohuri bazë dhe dëshirë për të mësuar më shume në këtë fushë.
Paga: 65 000 leke
Kompania operon prej më shumë se 25 vitesh në treg dhe zgjedhja e punonjësve/bashkpuntorëve për ne është shumë e rëndësishme.
Të interesuarit janë të lutur të na shkruajnë në: 069 20 64 583
ose të na dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
Apply