Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Durres, ofrohet vend pune Picier, Mirëmbajtës Pishine, Mbikqyrës Sigurie (turni natës)

Durres, ofrohet vend pune Picier, Mirëmbajtës Pishine, Mbikqyrës Sigurie (turni natës)

Shqiperi

Nr. Njesia - Zona me e afert?

11 Autostrada Tr.-Dr.

Tipi

me orar te plote

Fusha | Profili i punes

Hoteleri

Hoteli Meliá Durrës është pjesë e Meliá Hotels International. Ndodhet në një nga destinacionet turistike më premtuese të Evropës dhe ofron mikpritjen më të mirë në bregdetin shqiptar. Si resorti i parë më i madh në vend dhe vetëm një hap më shumë në zhvillimin e turizmit në vend, Hotel Meliá Durrës është i përkushtuar të përfshihet duke sjellë përvojën e tij të gjerë në këtë sektor.

Aktualisht jemi duke zgjeruar stafin me pozicionet e mëposhtme:

Picier
    Mirëmbajtës për ambjentin e pishinave dhe plazhit
    Mbikqyrës sigurie (turni i natës)
    Inxhinier Mirëmbajtje
    Përgjegjës për Shëndetin & Sigurinë
    Të gjithë të interesuarit janë të ftuar të dërgojnë një CV të plotë me detaje të arsimit dhe përvojave në [email protected].
    Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
    Duke dërguar me e-mail CV-në në adresën e përmendur, kandidati pranon që Hotel Meliá Durrës të përpunojë të dhënat personale të parashikuara në përputhje me ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”, i ndryshuar, dhe akteve të tjera nënligjore në fuqi.

Apply

[email protected]
Working...
X