Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  JUNIOR OFFICE COORDINATOR | Koordinatore Zyre
  Auto1 Group Lider në Europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura.
  Për selinë e saj në Tiranë po kërkojme "JUNIOR OFFICE COORDINATOR | Koordinatore Zyre" e cila do te merret me koordinimin dhe organizimin e të gjitha veprimtarive te zyrave.


  Detyrat:
  • Kerkim i tregut për mallra dhe shërbime);
  • Menaxhimi i marrëdhënieve me furnizuesit dhe porosive per nevoja te ndryshme ne zyre
  • Rregjistrimi i te dhenave (portal, porosive dhe faturave);
  • Arkivimi i dokumentave (kontratave të blerjes etj);
  • Organizimi i udhëtimeve dhe trasferimeve si dhe menaxhimi i buxhetit;
  • Menaxhimi i zyrës (riorganizimi i sallave të mbledhjeve);
  • Shërbime të përgjithshme të jashtme (përcjellja e postës etj.)
  • Background juridik perben avantazh  Kualifikimet / Kërkesat

  • Diplomë të arsimit të lartë.
  • Zotërim i mirë i gjuhës italiane dhe angleze;
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese;
  • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
  • Përvoja e mëparshme në pozicione të ngjashme të paktën 2 vjet.
  • E aftë të punojë në skuadër por edhe në mënyrë individuale;
  • Njohuri shumë të mira të Microsoft Office;

  Cfare ofrojme:

  • Kontrate me kohe te pacaktuar;
  • Mjedisi energjik, i ri dhe informal;
  • Staf miqesor dhe motivues;
  • Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.

  Orari: Me kohë të plotë,
  Vendi i punës: Kompleksi Delijorgji, Tiranë

  Nëse jeni vërtet të motivuar dhe ju pëlqejnë sfidat, ne ju presim! Dërgoni CV tuaj në Italisht ne mail: [email protected]

  Kontakt + 355 67 503 91 22
  AplikoWhatsApp
Working...
X