Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Vlore, ofrohet vend pune EKONOMIST - MAGAZINIER


  Kompania “SALILLARI Sh.p.k”, Lider në sektorin e ndërtimit me më shumë se 25 vjet përvojë, përshtatet me karakteristikat e secilit projekt për të krijuar zgjidhje inxhinierike dhe inovative.
  “SALILLARI Sh.p.k” aktivitetin e ndërtimit e ka në: Infrastrukturë, Ndërtime Civile, Ujsjellës, Shpim të naftës, Prodhimi i Materialeve Ndërtimore, Punime të tjera inxhinierike, Punime në port detar, Aeroport, Punime Industriale dhe Ndërtimore, Projektimi i Punimeve Civile dhe Industriale, etj.. Shërbimet tona shtrihen nga planifikimi dhe investimi fillestar, deri në fillimin dhe funksionimin.
  “SALILLARI Sh.p.k” shpall pozicion të lirë pune EKONOMIST - MAGAZINIER.

  DETYRAT KRYESORE:

  Regjistron brënda ditës të gjitha faturat e blerjes me hyrje në magazinë.Rakordon faturën e mallit të blerë me artikujt qe vijnë fizikisht në magazinë duke mbajtur përgjegjësi për krahasimin e sasive të shënuara në faturë me sasitë e mallit fizik, dhe nese ka diferenca ploteson process verbalin dhe ja drejton Shefit te Finances dhe furnitorit.Regjistron në sistemin financiar cdo kartelë artikulli duke plotësuar të gjitha fushat me informacionin e duhur.

  Kryen me përgjegjësi transferimin e artikujve në objektet brënda kompanisë duke u kujdesur për plotësimin e dokumentit në menyrë të saktë sipas rregullave të kompanisë.Kryen daljet e artikujve nga magazina gjithmonë pas kërkesës që do të ketë marrë në formë zyrtare.Mban në një regjistër magazine të gjitha daljet e veglave të punës dhe paisjeve që do të merren për përdorim duke dokumentuar emrat përkatës si edhe destinacionet.Mban nën kontroll që gjendja e artikujve të mos kalojë me gjëndje negative.Mban përgjegjësi për dokumentimin e të gjitha lëvizjeve të artikujve të magazinës.Mban përgjegjësi për sasinë e artikujve kontabël dhe fizik të cilët duhet të jenë gjithmonë të barabartë.Mban përgjegjësi për lëvizjen e artikullit fizikisht dhe në programin financiar.Merr pjesë në inventaret e kompanisë.Merr përsipër çdo detyrë tjetër që do ti ngarkohet në varësi të nevojave urgjente të kompanisë.

  KRITERET QË DUHET TË PLOTËSOJË KANDIDATI:

  Të jetë banues në qarkun Vlorë.Të ketë arsim të lartë, dega Ekonomike.Të ketë mbi dy vjet experiencë pune në këtë pozicion.Mosha jo me shumë se 40 vjeç.Të përdorë programet baze Microsoft Office.Të njohë programet financiare, Navision përbën përparësi.Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

  APLIKIMI:
  Kandidatët e interesuarit mund të dërgojnë C.V. e tyre, në adresën e-mail: [email protected], ose të kontaktojnë për çdo informacion në numrin e telefonit: +355682055689.
  * Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
  * Kompania “SALILLARI shpk” merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.
  AplikoWhatsApp
Working...
X