Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Tirane, ofrohet vend pune Recepsioniste, ne Zyre Qendrore


  Grupi "Anchor Investments " sh.p.k. është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar e cila operon në fushën e ndertimit.
  Aktualisht kompania operon në disa kantjere ndërtimi në Tiranë dhe Palasë.
  Qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojën, dijen, aftesinë dhe përkushtimin
  në mënyrë që çdo projekt të përfundojë me sukses në kohën e duhur dhe cilesinë e kërkuar.

  Roli dhe përgjegjësitë:
  Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo vizitor që paraqitet pranë recepsionit të kompanise;Koordinon takimet e vizitorëve me punonjës të kompanise;U pergjigjet telefonatave dhe/ose transferon thirrjet ne menyre te sjellshme dhe ne kohe;Degjon dhe mban shenim me kujdes pyetjet dhe kerkesat e telefonatave;Perdor gjykimin dhe njohurite e organizimit, veprimeve dhe procedurave
  per tju pergjigjur ne menyren e duhur pyetjeve dhe kerkesave te telefonatave;Informon stafin në lidhje me përditësime apo komunikata të reja;
  Kërkesat kryesore për kandidatët në këtë pozicion janë:
  Të kenë diplomë të shkollës së lartë;Të ketë aftësi të mira komunikimi, sjellje dhe paraqitje etike;Të jetë korrekte dhe në gjendje për të përmbushur detyrat brenda afateve të caktuara;Njohuri te mira te paketes Microsoft Office si dhe programeve kompjuterike;Te kete eksperience minimalisht 1 vit.
  Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:
  1. Kërkesë për punësim;
  2. Curriculum Vitae;

  Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohët me email në adresën: [email protected]

  Për çdo informacion tjetër mund të vizitoni faqen tonë zyrtare në internet: www.anchorinvestments.al
  Apliko
Working...
X