Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Tirane, ofrohet vend pune Arkitekte


  Kompania “CreativA Design shpk” me fokus në design, konsulencë, projektim dhe zbatim, objekte civile dhe private pjesë e grupit të Kompanisë "Anchor Investments" sh.p.k,
  e cila është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar që operon në fushën e ndertimit. Aktualisht kompania operon në disa kantjere ndërtimi në Tiranë dhe Palasë.
  Qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojën, dijen, aftesinë dhe përkushtimin në mënyrë që çdo projekt të përfundojë me sukses në kohën e duhur dhe cilesinë e kërkuar.
  Pozicioni vakant: Arkitekt/e
  Vendi i punës: Tiranë në Zyrë Qëndrore

  Roli dhe përgjegjësitë:
  Të ndjekë punimet në kantier per zbatimin e projektit;Të jetë i/e aftë për të lexuar projektin, për të bërë ndryshime në programet Autocad;Të jetë i/e aftë për të përgatitur album shitjesh;Të jetë i/e aftë për të ndjekur procedurat e lejës në institucionet vendore etj.
  Kërkesat kryesore për kandidatët në këte pozicion janë;
  Të jetë diplomuar në Degën Arkitekturë;Të ketë minimalisht 2 vite eksperiencë, preferohet në fushën e ndërtimit;Të ketë njohuri të mira të programeve të Arkitektures, programet Autodesk Revit, AutoCAD 2D dhe 3D, 3DSMAX, Photoshop dhe/ose program tjeter renderizimi;Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese;Të ketë eksperiencë të mëparshme pune në kompani ndërtimi/investimi;Të ketë aftësi të punojë në grup;Të jetë korrekt/e;
  Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:
  Kërkesë për punësim;Curriculum Vitae;Fotokopje të Diplomës Universitare të shoqëruar më listë notash;Dëshmi të ndryshme kualifikimi;Referencë punë nga punëdhënësi i fundit;
  Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohët me email në adresën; [email protected]
  Për çdo informacion tjetër mund të vizitoni faqen tonë zyrtare në internet www.anchorinvestments.al
  Apliko
Working...
X