Tirane, kërkoj pune kërkoj pune part time | part time fundjave | remote ... Perkthyese
Tirane
Tipi
part timepart time fundjaveremote | smartworking nga shtepiaFreelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
Perkthim | Interpret
Gjuha
anglishtgjermanisht
Përshëndetje!
Jam në kërkim të një mundësie pune part-time remote në fushën e gjuhës gjermane, si përkthyese shqip-gjermanisht dhe anasjelltas.
Njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane (niveli B2/C1)
E përkushtuar, korrekte dhe e organizuar
Për çdo bashkëpunim apo ofertë pune, mund të më kontaktoni në WhatsApp: 0693912788
Faleminderit!
Ich suche einen Teilzeitjob (Remote) – Deutsche Sprache
Hallo!
Ich bin auf der Suche nach einer Teilzeit-Remote-Stelle im Bereich der deutschen Sprache – z. B. als Übersetzerin für Albanisch–Deutsch und umgekehrt.
Sehr gute Deutschkenntnisse (Niveau B2/C1)
Zuverlässig, gut organisiert und engagiert
Bei Interesse oder möglichen Kooperationen können Sie mich gerne über WhatsApp kontaktieren: 0693912788
Vielen Dank!
WhatsApp
Tirane
Tipi
part timepart time fundjaveremote | smartworking nga shtepiaFreelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
Perkthim | Interpret
Gjuha
anglishtgjermanisht
Përshëndetje!
Jam në kërkim të një mundësie pune part-time remote në fushën e gjuhës gjermane, si përkthyese shqip-gjermanisht dhe anasjelltas.
Njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane (niveli B2/C1)
E përkushtuar, korrekte dhe e organizuar
Për çdo bashkëpunim apo ofertë pune, mund të më kontaktoni në WhatsApp: 0693912788
Faleminderit!
Ich suche einen Teilzeitjob (Remote) – Deutsche Sprache
Hallo!
Ich bin auf der Suche nach einer Teilzeit-Remote-Stelle im Bereich der deutschen Sprache – z. B. als Übersetzerin für Albanisch–Deutsch und umgekehrt.
Sehr gute Deutschkenntnisse (Niveau B2/C1)
Zuverlässig, gut organisiert und engagiert
Bei Interesse oder möglichen Kooperationen können Sie mich gerne über WhatsApp kontaktieren: 0693912788
Vielen Dank!