Tirane, kërkoj pune kërkoj pune Menaxhere zyre
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Asistence | Sekretari | Backoffice
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Century 21 Albania është në kërkim të një Menaxher/e Zyre me përvojë dhe pasion për organizimin dhe administrimin e operacioneve të përditshme.
Përgjegjësitë kryesore:
Menaxhimi i operacioneve të përditshme të zyrës për të siguruar një mjedis pune efektiv dhe të organizuar.
Koordinimi i aktiviteteve administrative dhe mbështetja e ekipit në arritjen e objektivave të përbashkëta.
Komunikimi dhe bashkëpunimi me ekipin për të garantuar përmbushjen e standardeve më të larta të shërbimit.
Kualifikimet e kërkuara:
Diplomë universitare në menaxhim, administrim ose fusha të ngjashme.
Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm.
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi.
Njohuri të mira në përdorimin e teknologjisë dhe mjeteve administrative.
Çfarë ofrojmë:
Mundësi për zhvillim profesional në një kompani lidere në industrinë e pasurive të paluajtshme.
Një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues.
Mundësi për rritje dhe avancim në karrierë.
Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë rol, aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e një rrjeti global që bazohet në ekselencë dhe inovacion!
Dërgoni CV-në tuaj në [emaili juaj] ose na kontaktoni për më shumë informacion.
Cel. : +355694052487
WhatsApp
Tirane
Tipi
me orar te plote
Fusha | Profili i punes
Asistence | Sekretari | Backoffice
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Century 21 Albania është në kërkim të një Menaxher/e Zyre me përvojë dhe pasion për organizimin dhe administrimin e operacioneve të përditshme.
Përgjegjësitë kryesore:
Menaxhimi i operacioneve të përditshme të zyrës për të siguruar një mjedis pune efektiv dhe të organizuar.
Koordinimi i aktiviteteve administrative dhe mbështetja e ekipit në arritjen e objektivave të përbashkëta.
Komunikimi dhe bashkëpunimi me ekipin për të garantuar përmbushjen e standardeve më të larta të shërbimit.
Kualifikimet e kërkuara:
Diplomë universitare në menaxhim, administrim ose fusha të ngjashme.
Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm.
Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi.
Njohuri të mira në përdorimin e teknologjisë dhe mjeteve administrative.
Çfarë ofrojmë:
Mundësi për zhvillim profesional në një kompani lidere në industrinë e pasurive të paluajtshme.
Një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues.
Mundësi për rritje dhe avancim në karrierë.
Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë rol, aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e një rrjeti global që bazohet në ekselencë dhe inovacion!
Dërgoni CV-në tuaj në [emaili juaj] ose na kontaktoni për më shumë informacion.
Cel. : +355694052487