Tirane, shes makine me portobagazh MINI Clubman 2007, 1.6, panoramë Nafte, kafe automatik Klima 190.139 km 5.200 €
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Tipi
makine me portobagazh
Marka
MINI
Viti
2007
Cmimi Euro
5200
€
Shes MINI Clubman, viti 2007. Çmimi 5 200 €.
1.6 naftë, kambio automatike. Kilometrazhi 190 139 km, origjinal.
Konsumi i përafërt: rreth 4,2 l/100 km jashtë qytetit dhe 6,6 l/100 km në qytet.
E kam prej 3 vitesh. Makina është sjellë fillimisht nga Zvicra. Është në gjendje të mirë. Motori punon qetë dhe njëtrajtshëm, pa tym. Kambioja i ndërron marshet butë.
Karroceria është kafe e errët, çatia e argjendtë dhe salloni kafe me bordura të çelëta. Makina është kompakte dhe e përshtatshme për rrugët e ngushta të qytetit. Bagazhi ka dy dyer që hapen anash, ndërsa dera shtesë në të djathtë lehtëson hyrjen te sediljet e pasme.
Pajisjet:
- Çati panoramike me hapje.
- Sallon prej lëkure natyrale, tavan i brendshëm i zi dhe dekor në stil druri.
- Sedilje të përparme me ngrohje dhe klimatizim automatik.
- Cruise control dhe timon multifunksional.
- Sensorë shiu dhe drite.
- Ndriçim ambienti në sallon me ndryshim ngjyre.
- Pasqyrë e brendshme me errësim automatik dhe pasqyra anësore të palosshme.
- Bluetooth për telefonata pa duar.
- Ekran në qendër të panelit dhe kompjuter bordi.
- Sensorë parkimi mbrapa.
- Fiksime ISOFIX për ndenjëse fëmijësh dhe mbështetëse të sediljeve të pasme që palosen veçmas.
- Mbështetëse qendrore për krahun përpara.
- Disqe aliazhi.
Me makinën jap dhuratë edhe një komplet gomash dimri me disqe.
Në gusht 2026 janë ndërruar dy amortizatorë dhe janë kryer punime servisi. DPF dhe EGR janë çaktivizuar. Kam dokumente për punimet e fundit dhe raportin e diagnostikimit OBDeleven të datës 30.08.2026.
Makina mund të shihet në Tiranë, në rrugën Mine Peza, pranë Lebon, me takim paraprak.
Për hollësi, më shkruani në WhatsApp. Mund t'ju dërgoj foto, video dhe dokumente shtesë dhe t'ju përgjigjem pyetjeve.
Ju lutem, komunikoni me mesazhe në WhatsApp, sepse nuk flas shqip. Në telefon mund të flas anglisht.
WhatsApp: +79831395246
Telefon: +355688091231
Raporti OBDeleven (30.08.2026, PDF)
Cel. : +355688091231