Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet apartament 3+1 Kati 2, 89 m² 193.237 € (Mozaiku i Tiranes, 21 Dhjetori)

Tirane, shitet apartament 3+1 Kati 2, 89 m² 193.237 € (Mozaiku i Tiranes, 21 Dhjetori)
    Tirane
    Nr. Njesia - Zona me e afert?
    7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
    Location Rruga + Nr.
    Mozaiku i Tiranes, 21 Dhjetori
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    89

Nr dhoma
    3+1
    Kati
    Kati

2
    Cmimi Euro
    193237

Apartament 3+1 për Shitje te Mozaiku i Tiranës – Pranë 21 Dhjetorit | Mundësi Kredie
    Mozaiku i Tiranës / 21 Dhjetori
    Çmimi: 18,000,000 Lekë
    Në një nga zonat më të kërkuara dhe më të konsoliduara të Tiranës, te Mozaiku i Tiranës, pranë 21 Dhjetorit, ofrohet për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 89 m², ideal për familje që kërkojnë hapësirë, komoditet dhe një pozicion strategjik në kryeqytet.
    Apartamenti ndodhet në katin e 2-të të një pallati me ashensor, duke ofruar akses të lehtë dhe komoditet të përditshëm. Prona disponon 2 ballkone të mëdha, të cilat sjellin ndriçim natyral dhe ajrosje të mirë në ambientet e apartamentit.
    Detajet e pronës
    Tipologjia: 3+1
    Sipërfaqe: 89 m²
    Kati: 2
    Pallat me ashensor
    2 ballkone të mëdha
    Mundësi blerjeje me hipotekë/kredi bankare
    Pa shtesa – apartamenti bazë
    Çmimi: 18,000,000 Lekë
    Lokacion Premium – Mozaiku i Tiranës / 21 Dhjetori
    Pozicionimi i pronës është një nga avantazhet kryesore. Zona e Mozaikut të Tiranës dhe 21 Dhjetorit është shumë e kërkuar për banim për shkak të aksesit të shkëlqyer dhe afërsisë me çdo shërbim të nevojshëm.
    Në pak minuta aksesohen supermarkete, farmaci, shkolla, kopshte, bare, restorante, banka, qendra shërbimi dhe transporti publik, ndërsa lidhja me akset kryesore të Tiranës e bën zonën shumë praktike për jetesën e përditshme.
    Një apartament 3+1 me hapësirë të mirë, dy ballkone dhe mundësi financimi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës ideal si për banim familjar, ashtu edhe për investim.
    Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë ne Nr. +355683000973
    #ShitetApartament #Apartament3Plus1 #MozaikuITiranes #21Dhjetori #ApartamentNeTirane #ShitjeApartamenti #ApartamentMeHipoteke #KrediBankare #Apartament89m2 #RealEstateAlbania #TiranaRealEstate #PropertyForSale #ApartmentForSale #ShtepiNeTirane #InvestimNeTirane #ApartamentMeAshensor #ApartamentMeBalkon #MozaikuTirane #21DhjetoriTirane
    Cel. : +355683000973
    WhatsApp
    Location information
    Open in maps
    address
    Mozaiku i Tiranes, 21 Dhjetori, Tirane, Shqiperi
Working...
X