Shitet: PENTHOUSE IKONË ✨️– 720m2 tot. ( Penthouse-i më unik momentalisht në Tiranë ) 3+1 ** 460,000€ ** 100% BRAND NEW, Pishinë, Privatësi, Gjelbërim, Investim deri në Detaje
Shitet: PENTHOUSE IKONË – 720m2 Sip. Totale (520 m2 ap. +Verandë & 200m2 Tarracë) ( Penthouse-i më unik momentalisht në Tiranë) me Karakteristika Ekskluzive! Ndodhet në Astir, në një pozicion me akses të shkëlqyer, me Pamje fantastike të pashkëputur, Privatësi, Pishinë, 100% Brand New, i Pabanuar më Parë dhe investim marramendës deri në detaje!
Është Ri-Investuar & Dizenjuar 100% nga Fillimi, Investimi ka Kushtuar mbi 240.000 Euro & mbi 14 muaj punime!
Çdo Investim i bërë në Apartament është 100% i Ri dhe i Standartit më të Lartë në Treg: Marka të zgjedhura, Pishinë e madh, Patio, 2 Oxhaqe, Gjelbërim i përzgjedhur & I kuruar me projektues, Vetratat dopjoxham gjermane, Sistemi I Ngrohjes & I Ftohjes Chiller, Parket Italian, Sistemi Elektrik & Hidraulik 100% të ri të cilësisë më të lartë, Ndriçuesat Design, Sistem Kapot total I brendshëm për izolim akustik dhe termik maksimal, Sistem panelesh Diellore me kapacitet 2-fish për autonomi energjie me kosto konsumi 0 përjetësisht, Tarracë per hapesire extra rekreacioni si Palester, Barbeque etj.
Penthouse-i Shitet I Kompletuar dhe Gati Për t'u Banuar & së Bashku me të janë të rezervuara 4 garazhe të mbyllura Brenda kompleksit me pagesë 2 vjeçare qeraje të përfshirë në çmim
Q4537
Të dhënat e ndarjes:
1 Sallon +Kuzhinë + Trapezari Open Space
3 dhoma gjumi ( 2 dhoma ultra të mëdha & 1 Dhomë Studio)
1 Garderobë
3 Tualete ( 1 nga tualetet ka një parabanjo plus)
3 Ballkone
1 Lavanderi
1 Verandë me mbulim me xhama, që bashkohet me sallonin Open Space
Oborri I Madh me Pishinën & Gjelbërimin
Patio me mbulim në Verandë
Tarraca private ~200 m2
Sip. Totale: 717 m2 ( 517 m2 Penthousi + 200m2 Tarraca)
Sip. Neto (me Verandë) : 495 m2 ( 167m2 Ap Brenda + 328m2 Veranda)
Sip. e Përbashket: 22 m2
Sip. Tarracës: ~200 m2
Adresa: Astir ( Afër "Vila L" )
Kati: 8
Katet e Pallatit: 8
Pallat i Ri ( v. 2012 )
Orientim: Lindje- Jug - Perëndim
Ashensor: Po (me Akses me privat vetem kati i Fundit)
Cilësitë më Unike të pronës që ja vlen të veçohen:
Planimetria është perfekte pasi ndahet në mënyrë të shkëlqyer, zona e ditës & Veranda, me zonën e natës.
Salloni është i shkrirë me pjesën e jashtme, kur janë vetratat e hapura dhe jep Idenë e mospasjes së një ndarje të mirëfilltë nga brenda - jashtë.
Nga salloni lexohet peizazhi & vargkodra pa shkëputje. Edhe Patio në Verandë është ngritur në lartësi posaçërisht për të ruajtur këtë lexim.
Orientimi i pronës është I tillë që bën që të hyjë drita që në mëngjes në të 3 dhomat, gjatë ditës kalon në kuzhinë & sallon dhe përfundon me perëndimin në varg kodrat, përballë verandës, duke ofruar pamje dhe peizazh mbreslënës nga ndenja në salon apo Verandë.
Privatësia gjithashtu është një nga pikat më të forta, pasi kornizimi me gjelbërimin dhe lartësia e pronës, të jep ndjesinë sikur je në një vilë plotësisht private në një oaz larg nga zhurma qytetit. Gjithashu aksesi në katin e fundit është privat.
Prona ka Akses të shkëlqyer me Autostradën, Rinasin, si dhe hyrjen dhe daljen nga Tirana në Drejtim të Durrësit/Bregdetit.
Tarraca ~200 m2 mbi apartament, ofron mjaftueshëm vend për ta përdorur për rekreacione extra si: fushë e vogël basketbolli, voleybolli, palestër e madhe e jashtme, vend për lojra etj.
Karateristika të Pronës Dhe Investimeve të Bëra:
Sistem panelesh Diellore me kapacitet 2-fish të Konsumit normal të pronës për autonomi energjie, me kosto konsumi 0 përjetësisht!
Oxhak Druri me përmasa 1.35m x 45cm
Oxhak i dytë me bioethanol
Pishine e madhe, me permasa, 4.5m x 5m
Izolim total Termik dhe Akustik me Sistem Kapot të Brendshme, në Muret Rrethuese dhe në Tavan, ( Me polistetol, Cilësia E PARË, 4cm, me përbërje karboni)
Vertrata Ultra termike në të gjithë apartamentin, Vetrata e Sallonit Supreme 520 Alumil
Instalime Hidraulike cilësia e parë Multistratto
Sistem ngrohje/ ftohje Qendror Chiller
Parket i zgjedhur Ac5
Smart TV Crystal UHD Samsung 65 inch
Kuzhina e kompletuar
Përmasat e krevateve janë Super King Size 2m x 2m (si dhe janë të kompletuara me 2 Garderoba)
Tualetet me cilësi të lartë pllakash gres porcelani, pajisje inkaso dhe grupe të markës Grohe Gjermane
Sistem Security kamerash dhe alarmi Smart në të gjithë hapsirat e pronës
ÇMIMI: 460,000 Euro ( I Padiskutueshëm )
Tel ose WhatsApp: 0692238499
Cel. : 0692238499
Contact
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
[email protected]