Deti Jon - Greqi, shitet Vile 2 Katshe Kati 2, 245.000 €
Dhermi - Palase
Kati
Kati
2
Cmimi Euro
245000
€
Vilë Ekskluzive me Pishinë Private në Sivota – Pranë Plazheve Magjepsëse të Detit Jon
Ofrohet për shitje një vilë elegante me stil autentik mesdhetar, e vendosur në Sivota, një nga destinacionet më të bukura dhe më të kërkuara të rivierës greke. E rrethuar nga natyra dhe qetësia, prona kombinon në mënyrë perfekte arkitekturën tradicionale me komoditetin modern, duke ofruar një ambient ideal për pushime, banim ose investim.
Vila karakterizohet nga fasada me gur natyral, hapësira të bollshme të jashtme, veranda dhe pergola relaksuese, si dhe një pishinë private që krijon atmosferën perfekte për ditët e ngrohta të verës. Ambientet janë të ndriçuara natyrshëm dhe të projektuara për të ofruar rehati maksimale gjatë gjithë vitit.
Prona ndodhet vetëm pak minuta larg disa prej plazheve më të bukura të Detit Jon, me ujëra kristal dhe gjire mahnitëse. Gjithashtu, në afërsi gjenden restorante tradicionale, taverna buzë detit, kafene, marina turistike dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë ose qëndrim të rehatshëm.
Karakteristikat Kryesore:
✔ Pishinë private
✔ Arkitekturë tradicionale me gur natyral
✔ Veranda dhe ambiente relaksi në natyrë
✔ Ballkon panoramik me pamje të hapur
✔ Oborr privat i sistemuar me kujdes
✔ Privatësi dhe qetësi maksimale
✔ Afër plazheve, restoranteve dhe marinës së Sivotës
✔ Ideale për pushime familjare ose rezidencë verore
Përveçse një shtëpi e mrekullueshme pushimi, kjo vilë përfaqëson edhe një mundësi shumë të mirë investimi. Falë pozicionit strategjik në Sivota dhe interesit të vazhdueshëm turistik për zonën, prona është ideale për qira afatshkurtra në platforma si Airbnb dhe Booking, duke ofruar potencial të lartë për të ardhura gjatë sezonit turistik.
Një pronë unike që kombinon luksin, natyrën dhe potencialin investues në një nga perlat më të bukura të Detit Jon.
Tel: 0697071918
Cel. : 0697071918
Location information
Open in maps
address
Dhermi - Palase, Shqiperi