Tirane, shes apartament 2+1+A+BLK Kati 8, 159 m² 450,000 Euro (Kompl. Dinamo - Res. Luxury Altana, Liqeni)
Zona/Rruga : Kompl. Dinamo - Res. Luxury Altana, Liqeni
Ap 2+1+2wc+ Depo & 1 Post Parkimi **Cmim Extra ( Kompl. Dinamo - Res. Luxury Altana, Liqeni ) k8, Pallat Ne Ndertim, Cilesi Premium - Projekt i Gatshem Interiori
Shitet 2+1+2wc+ 2 Ballkone + Depo & 1 Post Parkimi ( Me Çmim Extra ) K8, Pallat Ne Ndertim Me Cilesi Maksimale Ndertimi ( Rezidenca Luxury Altana - Me Pamje Fantastike Panoramike Nga Liqeni Artificial I Tiranës & Fushave Të Gjelbërta Të Kompleksit Dinamo ) Ka Projekt Gati Për Interiorin
**Aktualisht Në Fazë Sapo Kanë Përfunduar Suvatimet* **Si Afat Përfundimi Nëntor 2024 +-**
Q4445
Te Dhënat E Ndarjes:
- 2 Dhoma Gjumi + 1 Garderobë
- 1 Sallon + 1 Kuzhine
- 2 Tualete
- 2 Korridore
- 2 Ballkone
- 1 Depo
- Sip Totale ( Bruto) : 158.29m2
- Sip Brendshme ( Neto ) : 133.02m2
- Kati : 8
- Katet E Pallatit : 9
- Viti I Ndertimit: 2023 - 2024
- Hipoteke : Jo
- Poste Parkimi : 1 ( Çmim Extra)
Karakteristika :
Rezidence Luxury Altana
Altana Luxury Residence, Vendi Ideal Për Të Jetuar Ndodhet Në Një Nga Zonat Më Të Preferuara Dhe Më Elitare Të Tiranës. Ndodhet Shume Afer Qendres Dhe Ka Akses Ne Te Gjitha Rruget Kryesore Brenda Dhe Jashte Tiranes.
Ky Kompleks Rezidencial Është Ndërtuar Nga Kompania E Njohur Albstar, Duke Respektuar Natyrën Por Edhe Duke Plotësuar Të Gjitha Dëshirat Për Një Jetë Të Qetë Dhe Komode.
Altana Luxury Residence Është Një Ndërtesë Banimi 10-Katëshe Dhe Përfshin 3 Nivele Parkimi Nëntokësor, Nivelin E Hyrjes Që Përfshin Hapësirat Tregtare Dhe Sallën E Pritjes. Apartamentet Luksoze Zhvillohen Në 9 Kate Banimi.
Hapësirat E Bollshme Përfshijnë Ambiente Për Relaksim Me Familjen Dhe Fëmijët Tuaj Por Edhe Plotësimin E Të Gjitha Nevojave Të Bizneseve. Në Altana Luxury Residence Do Të Gjeni Ambiente Të Përbashkëta Por Edhe Shumë Parqe Të Brendshme Që Janë Ndërtuar Me Finesë Nga Albstar Për Të Ofruar Qetësi Dhe Jetë Të Shëndetshme.
- Cilësia E Ndërtimit Është 100% Maksimale
Dhe Zona Është Nga Më Të Preferuarat
Cmimi: 450,000€ ( I Diskutushëm ) pa Postin e Parkimit
Tel Ose Whatsapp: 0684780043
Cel. : 0684780043
Contact
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
[email protected]