Shitet: Vile Individuale +Pishine & 2P.ParkimiđGREEN COAST VILLAGE - Palase (5 Dh. Gjumi, 6wc, Sallon & KuzhinĂ« +Depo & Lavanteri) âŹ1.5M
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Location Rruga + Nr.
Green Coast 2
Tipi
Vile
Siperfaqja mÂČ
494
mÂČ
Nr dhoma
5+1
Kati
Kati
0
Cmimi Euro
1500000
âŹ
SHITET: VILà Indviduale, me Pishine GREEN COAST VILLAGE - Palase | 5 Dh. Gjumi, 6wc, Sallon & Kuzhinë të madhe +Depo & Lavanteri & 2 Poste Parkimi
-> 473 m2 Ndertim & 494 m2 Truall ïž
Q5824 G.Xh
- SIP. TOTALE NDĂRTIMI : 473 m2
- SIP. E BRENDSHME NDĂRTIMI : 353 m2 bashkĂ« me verandĂ«n total ndĂ«rtim i shkelur
- VERANDA : 94.81 m2
- SIP. E PISHINĂS : 24.25 m2
- SIP. TRUALLI : 494 m2
- FAZA E NDĂRTIMIT : FazĂ« e PĂ«rfunduar TullĂ«/Suvatime
- DORĂZOHET E PĂRFUNDUAR
- Viti 2026 - janar 2027
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
- VILĂ 3 KATĂSHE me 4 - 5 dhoma gjumi
- PISHINĂ
- VERANDA TĂ BOLLSHME
- 2 POSTE PARKIMI
- OBORR I GJELBĂRUAR
- ORIENTIMI Jug-Perëndim
ORGANIZIMI I BRENDSHĂM:
- KATI 0: 4 dhoma gjumi të bollshme, 3 tualete me dushe, verandë, pishinë
- KATI 1: Holl, tualet, sallon ndenje, kuzhinë dhe ambient ngrënije, verandë (mund të organizohet në apartament më vete një plus një)
- KATI -1: Dhomë larje, depo dhe ambiente ndihmëse, tualet, sallë argëtimi (mund të organizohet në dy dhoma gjumi; dy tualete + ambiente ndihmëse). Kati -1 ka ndriçim natyral përmes sistemit "gojë ujku"
( Mundësi ndarje në 3 njësi më vete , 3 apartmanete të mëdha 2+1)
Ămimi: 1,500.000⏠( Ămimi mĂ« i mirĂ« momentalisht nĂ« Green Coast 2 )
Pozicionuar në një nga komplekset më ekskluzivë të bregdetit të Jonit, në Green Coast Village. Vilë tre katëshe me pamje të plotë nga deti, ndriçimin natyral dhe hapësira të bollshme. Një investim ideal për të shijuar luksin dhe qetësinë buzë Jonit.
ULTRA VILĂ ME 3 KATE 2 MBI TOKĂ DHE 1 NĂNTOKĂ ME DRITARE ME GOJĂ UJKU, INVESTIME EKSTRA NGA PRONARI / DEALI MĂ I MIRĂ SOT PĂR SOT NĂ JUG!!!!
ĂMIMI 1.500.000âŹ
Cel. : +355 68 478 004
Â
Contact
Location information
Open in maps
address
Green Coast 2, Tirane, Shqiperi
New Bllok - Real Estate
Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
+355692514030
[email protected]