Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet apartament , 88 m²

Tirane, shitet apartament , 88 m²

Tirane

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

88

Cmimi Euro

2001

Apartament Modern në Rana e Hedhun, Shëngjin
    Zbuloni një mundësi të jashtëzakonshme për të investuar në një apartament të ri në ndërtim në zemër të Rana Hedhun, Shëngjin, Lezhë, Shqipëri. Ky apartament modern, që pritet të përfundojë në dhjetor 2026, është e re në treg dhe ofron një hapësirë të bollshme me një sipërfaqe të përgjithshme ndërtimi prej 89 metra katrorë. Tërheqës me stilin e tij të avancuar dhe dizajnin e tij të pastër, ky apartament përfshin një sipërfaqe banimi prej 88.6 metra katrorë dhe ndodhet në katin e 9-të të ndërtesës.

Apartamenti posedon 3 dhoma, duke përfshirë 2 dhoma gjumi të rehatshme dhe një banjë të stilizuar për t'ju ofruar rehati maksimale. Dizenjuar për të maksimizuar peizazhet mahnitëse, pronësia ofron pamje të paharrueshme nga deti, duke e bërë atë një vendndodhje ideale për të relaksuar dhe për të shijuar momente me familjen dhe miqtë.

Veçoritë shtesë të pronës përfshijnë parkim të dedikuar, ashensor për qasje të lehtë dhe afërsi me detin dhe portin. Megjithëse është e pamobiluar, kjo ofron një mundësi për të personalizuar hapësirën sipas shijes tuaj unike. Prona gjithashtu vjen me hipotekë të rregullt, duke e bërë blerjen dhe investimin të sigurt. Për më tepër, ju do të përjetoni përfitimin e të jetuarit përballë plazhit.

Mos humbisni këtë mundësi për të jetuar në një zonë me zhvillim të shpejtë, të ndodhur pranë disa prej pikave më atraktive të bregdetit shqiptar. Ky apartament unik është ideal për ata që kërkojnë një shtëpi të re ose një investim në një zonë që po lulëzon. Na kontaktoni sot për më shumë informacion rreth këtij apartamenti dhe për të planifikuar një vizitë.

Cel. : 068 800 3327

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    Tirane, Shqiperi

0688003327
Working...
X