Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet apartament+verande | Penthouse 2+1 , 237 m² 975.000 € (DownTown One)

Tirane, shitet apartament+verande | Penthouse 2+1 , 237 m² 975.000 € (DownTown One)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena

Location Rruga + Nr.

DownTown One

Tipi

apartament+verande | Penthouse

Siperfaqja m²

237

Nr dhoma

2+1

Cmimi Euro

975000

Apartamenti në shitje është padiskutim ndër më të bukurit në kryeqytet. Ndodhet në kullën ikonike DownTown One, aktualisht objekti më i lartë në Tiranë, me gjithsej 40 kate banimi.Pozicionuar në katin e 27-të, apartamenti ofron pamje mbresëlënëse nga pjesa qendrore e qytetit dhe është i rrethuar tërësisht me fasadë xhami, në të gjithë gjerësinë e tij.Karakteristikat kryesore: • Sipërfaqe totale: 236.77 m² • Sipërfaqe neto: 195 m² • Tipologji: 2+1 • Tualete: 2 (një tualet i madh dhe një tualet en-suite në dhomën e gjumit) • Koncept: Penthouse modernPërveç përdorimit për banim luksoz, kjo njësi është ideale edhe si investim në hoteleri. Mund të funksionojë si suite hoteli ose Airbnb premium, me një potencial të ardhurash që, bazuar në trendet aktuale të tregut në Tiranë, mund të arrijë deri në 500 € / natë.Brenda çmimit të shitjes, ekziston mundësia që një pjesë të shkëmbet me vilë ose apartamente të tjera.Çmimi: 975.000 €

Cel. : +355 69 616 6871

WhatsApp

Location information

Open in maps

address
    DownTown One, Tirane, Shqiperi
Working...
X