Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

โ€ผ๏ธ ๐€๐๐€๐‘๐“๐€๐Œ๐„๐๐“ ๐Ÿ‘+๐Ÿ+๐Ÿ ๐๐„ ๐’๐‡๐ˆ๐“๐‰๐„, ๐’๐๐”๐€๐‘๐„ ๐Ÿ๐Ÿ, ๐“๐ˆ๐‘๐€๐๐„! โ€ผ๏ธ

โ€ผ๏ธ ๐€๐๐€๐‘๐“๐€๐Œ๐„๐๐“ ๐Ÿ‘+๐Ÿ+๐Ÿ ๐๐„ ๐’๐‡๐ˆ๐“๐‰๐„, ๐’๐๐”๐€๐‘๐„ ๐Ÿ๐Ÿ, ๐“๐ˆ๐‘๐€๐๐„! โ€ผ๏ธ

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 SQ21 | Parku | Globe

Tipi

apartament

Siperfaqja mยฒ

140

mยฒ

Nr dhoma

3+1

Kati

Kati

9

Cmimi Euro

365000

โ‚ฌ

Pรซrshkrimโ€‹Apartament ne shitje i vendosur tek Square 21.
    Apartamenti eshte i organizuar ne:
    -Sallon
    -Ambient gatimi
    -3 Dhoma gjumi
    -2 Tualete
    -Ballkon
    Apartamenti eshte i vendosur ne katin e 9, me nje siperfaqe 140 m2.

Fasada e Ventiluar e Square 21 ofron qรซndrueshmรซri dhe jetรซgjatรซsi tรซ fasadรซs si dhe efiรงencรซ tรซ lartรซ nรซ kursimin e energjisรซ pรซr ngrohje dhe pรซr ftohje.
    Sistemi i ngrohjes dhe i ftohjes tek Square 21 รซshtรซ realizuar me njรซ nga markat kryesore tรซ fushรซs sรซ klimรซs nรซ mbarรซ Europรซn.

Vaillant รซshtรซ lider nรซ Europรซ pรซrsa i pรซrket sistemeve tรซ ngrohjes, ventilimit dhe kontrollit tรซ klimes. Ky sistem siguron efiรงencรซ dhe ju mundรซson tรซ kurseni energji nรซ ngrohje dhe nรซ ftohje.
    Square 21 ofron njรซ koncept ekologjik klime pรซr รงdo hapsire banimi, ku banorรซt mund tโ€™i largohen zhurmรซs dhe ajrit tรซ ndotur.
    Sistemi Hidraulik tek Square 21 รซshtรซ realizuar duke pรซrdorur teknologjine e REHAU.
    Si njรซ nga kompanitรซ me eksperiencรซ shumรซ vjeรงare nรซ menaxhimin e sistemeve hidraulike. Zgjidhja e sistemit hidraulik ne Square 21 รซshtรซ njรซ zgjidhje e plotรซ dhe ekologjike pรซr nevojat e รงdo banori.
    Materialet e pรซrdorura janรซ tรซ testuara dhe tรซ pรซrzgjedhura pรซr tรซ patur njรซ jetรซgjatรซsi maksimale.
    Teknologjia e perdorur pรซr Termoizolimin e Square 21 ju mundรซson tรซ keni njรซ ambient banimi tรซ fresket nรซ verรซ dhe tรซ ngrohtรซ nรซ dimรซr duke ju kursyer energjinรซ elektrike.
    Izolimi akustik tek Square 21 รซshtรซ realizuar me teknologjinรซ e fjalรซs sรซ fundit pรซr tรซ ofruar njรซ jetesรซ me standartet mรซ tรซ larta qรซ ju largon nga zhurma e qytetit.

Per me shume informacion dhe per nje vizite ne prone mund te kontaktoni!

Cel. : 0686092229

WhatsApp
Working...