Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, shitet apartament+verande | Penthouse 1+1 Kati 21, 237 m² 975.000 € (Rr Elbasanit)

Tirane, shitet apartament+verande | Penthouse 1+1 Kati 21, 237 m² 975.000 € (Rr Elbasanit)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit

Tipi

apartament+verande | Penthouse

Siperfaqja m²

237

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

21

Cmimi Euro

975000

PENTHOUSE-I ME PAMJEN MË SPEKTAKOLARE NË TIRANË – DOWNTOWN ONE, KATI 27!
    THE MOST SPECTACULAR PENTHOUSE VIEW IN TIRANA – DOWNTOWN ONE, 27TH FLOOR!

Çmimi | Price: 975,000 €

Sipërfaqja totale | Total Area: 237 m²

Sipërfaqja e brendshme | Interior Space: 193 m²

🏙 Pamje 360° mbi Tiranë | 360° City View

🏗 Ndërtesa më ikonike në kryeqytet | The Most Iconic Building in Tirana

Një penthouse që tejkalon luksin!

A Penthouse Beyond Luxury!

Në zemër të Tiranës, në katin e 27-të të kullës më të lartë në vend, kjo pronë është një vepër arti!
    Fasada e plotë prej xhami lejon ndriçim maksimal dhe ofron një pamje spektakolare të kryeqytetit, që ndryshon magjikisht gjatë gjithë ditës dhe natës.

Located in the heart of Tirana, on the 27th floor of the city's tallest tower, this property is a true masterpiece!
    Its full-glass facade allows for maximum natural light and offers a breathtaking panoramic view of the capital, transforming beautifully from day to night.

Dizajn i personalizuar & investim i jashtëzakonshëm

Bespoke Design & Outstanding Investment

150,000 € investim për një dizajn ultra-modern nga një prej studios më të njohura të interierit në Shqipëri.
    🏗 Punimet janë drejt përfundimit dhe apartamenti do të dorëzohet "çelës në dorë", identik me projektin ekskluziv.

150,000 € investment in a state-of-the-art modern design, created by one of Albania's most renowned interior design studios.
    🏗 Finalizing soon and will be delivered “turnkey,” identical to the exclusive project renders.
    Për banim ose investim fitimprurës

For Living or a Highly Profitable Investment

️ Apartamenti mund të shërbejë si një suite hoteliere super-luksoze, me një potencial qiraje deri në 500 €/nata për Airbnb ose qëndrime afatgjata.

️This apartment can function as a high-end luxury hotel suite, with an incredible rental potential of up to 500 €/night for Airbnb or long-term stays.

Kulla ofron | The Tower Offers:

✔ Administrim & siguri 24/7 | 24/7 Security & Management

✔ Ashensorë të teknologjisë së fundit | High-Tech Elevators

✔ Infrastrukturë & shërbime elitare | Premium Infrastructure & Services

Një mundësi unike për të zotëruar një pronë që vendos standarde të reja në tregun imobiliar shqiptar!

A unique opportunity to own a property that sets new standards in Albania’s real estate market!

Kontaktoni tani për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë!
    Contact us now for more information or to schedule a visit!
    Numri i kontaktit | Contact Number: +355 68 201 9418

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp

+355 68 201 9418
Working...
X