Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super Cmimi ** 1+1 ( Ekonomiku, QS - Rr. Elbasanit ) kati 9, Pllt i Ri - i Mobiluar + Super Qetesi

Super Cmimi ** 1+1 ( Ekonomiku, QS - Rr. Elbasanit ) kati 9, Pllt i Ri - i Mobiluar + Super Qetesi

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

64

Nr dhoma

1+1

Kati

Kati

9

Cmimi Euro

129000

Shitet super Apartament 1+1 64 m2 Pranë fakulteti ekonomik/ rruga elbasanit Shumë Afër park Gate **
    Me super planimetri dhe pamje nga mali dajtit dhe nga Downtown one..
    Me super çmim 129.000 euro me 2000 eu m2 ku zona është me 2500 eu dhe sipër dhe aq më tepër nuk dalin shpesh hyrje në shitje dhe aq më tepër 1+1 pasi është një zonë që ka më shumë shtëpi private dhe tani po ndërtohen pallate të reja është zona përball fakultetit ekonomik ku po ndërtohet dhe campusi i Ri..
    Pallati është shumë i mirë dhe cilësorë ka ashensorë të madh me derë të mbyllurë dhe me roje ...

Q4941

Te dhenat e ndarjes:
    - 1 dhome gjumi
    - 1 sallon + 1 kuzhine
    - 1 tualet
    - 1 korridor
    - 1 Ballkon

-SIP TOTALE: 63.2m2
    -SIP Neto: 50.7m2
    -KATI: 9
    -KATET E PALLATIT: 10
    -Pallat I ri
    -Viti I ndertimit: 2018
    - ASHENSOR: Po
    - HIPOTEKE: po

Karakteristika:

-Shitet super Apartament 1+1 64 m2 Pranë fakulteti ekonomik/ rruga elbasanit Shumë Afër park Gate **
    Me super planimetri dhe pamje nga mali dajtit dhe nga Downtown one..
    Me super çmim 129.000 euro me 2000 eu m2 ku zona është me 2500 eu dhe sipër dhe aq më tepër nuk dalin shpesh hyrje në shitje dhe aq më tepër 1+1 pasi është një zonë që ka më shumë shtëpi private dhe tani po ndërtohen pallate të reja është zona përball fakultetit ekonomik ku po ndërtohet dhe campusi i Ri..
    Pallati është shumë i mirë i 2018 dhe cilësorë ka ashensorë të madh me derë të mbyllurë dhe me roje ...
    Një zonë shumë e qetë dhe familjare..
    3 min je te fakulteti ekonomik te parke gate dhe te lion park, Është universiteti luarasi pastaj direkt ambasada amerikane ...

Tualeti me dritare dhe dhoma e gjumit me drirare të madhe
    Dalje direkt në autostradë ikën për nga liqeni thatë dhe për në Elbasan

Apartamenti momentalisht është me qira 450 eu..

Cmimi: 129.000 ( i padiskutushëm )

Tel ose WhatsApp: 0692514030

Contact

WhatsApp

New Bllok - Real Estate
    Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
    [email protected]
Working...
X