Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shqiperi, shitet apartament 2+1 Kati 6, 96 m² 152.000 € (Rruga Dritan Hoxha)

Shqiperi, shitet apartament 2+1 Kati 6, 96 m² 152.000 € (Rruga Dritan Hoxha)

Shqiperi

Nr. Njesia - Zona me e afert?

11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

96

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

6

Cmimi Euro

152000

SHITET APARTAMENT 2+1+2 NË PROJEKTIN IKONIK “COLONNADE” –
    RRUGA DRITAN HOXHA

Çmimi: 152,000 €

Përshkrimi i pronës:

Përjetoni luksin dhe komfortin në një apartament që ndodhet në një nga projektet më ambicioze dhe të veçanta në Tiranë – Colonnade, një zhvillim modern nga Nova Construction. Ky projekt unikal me strukturë trekëndore ofron ndriçim natyral në çdo apartament, ndërsa përdor materialet dhe teknologjinë më të avancuar për një stil jetese premium.

Organizimi i apartamentit:

• Hyrje me koridor shpërndarës për akses të lehtë në çdo ambient

• Sallon ndenjeje dhe ambient gatimi i bollshëm dhe funksional

• 2 dhoma gjumi, përfshirë një dhomë matrimoniale me tualet privat

• 2 tualete, të dizajnuara për komoditet maksimal

• Orientim Jug-Perëndim, që siguron dritë natyrale dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës

Informacion shtesë:

• Sipërfaqe totale: 96 m²

• Sipërfaqe e brendshme: 80 m²

• Kati: 10

Pse të zgjidhni këtë apartament?

• Dizajn modern: Hapësira të bollshme dhe të mirëorganizuara për një jetesë komode

• Cilësi e garantuar: Materiale premium dhe izolim akustik/termik i avancuar

• Vendndodhje strategjike: Rruga “Dritan Hoxha” ofron akses të lehtë në çdo cep të qytetit

• Pamje mbresëlënëse: Projektuar për të maksimizuar ndriçimin natyral dhe komoditetin

Mos e humbisni mundësinë për të jetuar në një nga ndërtesat më ikonike të Tiranës, një vendbanim që kombinon stilin dhe funksionalitetin.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë,
    na kontaktoni!+355682019418

WhatsApp

+355 68 201 9418
Working...
X