Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 21, 176 m² 800.000 € ( Sheshi Skënderbej, Tirana)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
176
m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati
21
Cmimi Euro
800000
€
Tirana’s Rock – Apartament Modern 2+1 në Qendër për Shitje
Sheshi Skënderbej, Tirana
800,000 €
Prezantimi i këtij apartamenti është një mundësi e veçantë për të jetuar në një nga kryeveprat më të reja të arkitekturës moderne në kryeqytet! "Shkëmbi i Tiranës", e dizajnuar nga studioja ndërkombëtare MVRDV, është një ndërtesë monumentale që do të ndryshojë përherë siluetën e qytetit. Me 24 kate dhe pamje mahnitëse, ky projekt ofron luks dhe stil të papërsëritshëm.
Detajet e Apartamentit:
• Dhomë Ndenjeje & Kuzhinë • 2 Dhoma Gjumi • 2 Tualete • Lavanteri • Verandë
Sipërfaqja Totale: 176 m² Sipërfaqja e Brendshme: 150 m² Kati: 22
Ndodhet në katin e 22-të, ky apartament ofron pamje që të lë pa fjalë mbi qytet. Përfundimi i punimeve është parashikuar për vitin 2025 dhe ka mundësi pagese me këste!
Pse të Zgjidhni Këtë Apartament?
Sepse ky apartament është më shumë se një shtëpi – është një stil jetese unik. "Shkëmbi i Tiranës" është një vepër arti që kombinohet me jetën e përditshme, duke ofruar një përvojë të jashtëzakonshme.
Me një lartësi prej 85 metrash dhe ballkone që krijojnë formën e kokës së Skënderbeut, kjo ndërtesë është një ikonë ndërkombëtare që do të jetë një simbol i krenarisë kombëtare dhe arkitekturës moderne.
Kontaktoni për më shumë informacion dhe vizita: +355 068 201 9418
Mos e humbisni mundësinë për të jetuar në këtë vepër të jashtëzakonshme arkitekturore!
Cel. : 068 865 0363