Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane,Qera Apart 3+1 bollshëm,rinovuar,kompletuar,kat.2,sip.95m², pallat 5kat, Qera 600€/muaj, në rr.V.Koreshi/M.Grameno,150m Sh.Baletit/Ura Elbasani

Tirane,Qera Apart 3+1 bollshëm,rinovuar,kompletuar,kat.2,sip.95m², pallat 5kat, Qera 600€/muaj, në rr.V.Koreshi/M.Grameno,150m Sh.Baletit/Ura Elbasani
    Tirane
    Nr. Njesia - Zona me e afert?
    2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
    Location Rruga + Nr.
    Vathe Koreshi Tirane & Mihal Grameno Tirane
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    95

m²
    Nr dhoma
    3+1
    Kati
    Kati

2
    Cmimi Euro
    600
    €
    Jepet me Qra:
    Apartament, tip 3+1, banjo, aneks-ballkon, sipërfaqe 95m2, kati 2-të, orientim nga lindje dhe veri-perëndim, në një pallat ekzistues 5-kate, me tulla të bardha, në rrugën Vathe Koreshi/Mihal Grameno, 150m nga Shkolla Baletit, Unaza/Lana rruga Elbasanit, 5-min në këmb nga qendra Tiranës.
    Zona Shkollës Baletit/Ura-Rruga Elbasanit:
    është një ndër zonat më të preferuara dhe bën pjesë në zonat më kryesore dhe qëndrore të Tiranës, thuajse në qendër të Tiranës, buzë Unazës qëndrore/Lanës, në krahun e Blv."Bajram Curri", ashtu edhe në një ndër rrugët më kryesore të Tiranës (Ura & Rr.Elbasanit). Kjo është njëkohësisht edhe një ndër zonat më të vjetra dhe aktualisht vlerësohet si një ndër zonat më të preferuara të Tiranës, si e mirëpozicionuar, e pastër, e integruar dhe lehtësisht e aksesueshme në këmbë dhe në mënyre direkte me të gjitha pikat kryesore të qendrës si në: Sheshin Skënderbej, tek Pazari Ri, 'Taivani', Piramida, Presidenca, Stadiumi Q. Stafa, Parku i Liqenit... etj.
    Pallat Ekszistues 5-katësh
    me tulla të bardha, me xoklaturë(ngritur nga toka mbi 1-m), ndërtuar rrethë viteve 1980-1982, i pozicionuar buzë rruges Vathe Koreshi dhe Mihal Grameno, 80m nga Njesia Nr.2, 250m nga Liceu Artistik "Jordan Misja"/ Drejtoria Higjenës dhe 150m nga Shkolla Baletit/Ura Elbasanit/ Lana. Me pozicion dhe pamje nga lindje/veri-lindje dhe jug-perëndim. Pallati është me tulla të bardha, muret e jashtëme dhe mbajtëse të gjëra(40-50cm), me shkallë me dritë natyrale. Pallati ka hyrjet/shkallët nga prapa, në çdo kat, ka nga 3-apartamente, pallat i mirë-mbajtur.
    Apartament tip 3+1, sip.95m2
    :
    Me 3-dhoma gjumi,(nga këto 2-dhoma me parket, dhoma e çiftit parket dhe e kompletuar), një banjo-dush, e bollshme, funksionale, pjesa e ndënjes/sogiorno bashkë me aneks-kuzhin dhe 1-ballkon, përmasa normale. Apartament, me drite dhe ajrosje natyrale, me pozicion në katin e 2-të, me dritare nga lindja dhe perëndimi. Apartamenti, i mirëmbajtur, i rinovuar, i kompletuar me paisjet elektro-shtëpiake, me sistemet elektrike, mobilje etj.
    Përdorimi i mëparshëm dhe aktual
    :
    Më përpara ky apartament është përdorur nga vetë pronarët, të cilë janë zhvendosur në një apartament më të vogël, dhe tashmë ky apartament lëshohet me qera për banim, por edhe për qëllime biznesi apo zyra.
    Preferenca & kushtet
    :
    Preferohen familjarë, çifte, çifte me fëmij, ose individe, për periudha mbi një-vjeçare, me kontrate të rregullt qeraje
    , nuk lejohen kafshët shtëpiake.
    Kërkohen 2-muaj garanci dhe pagesa mujore çdo fillim muaji. Disponibël për tu dhënë me qera, që nga 01.10.2026.
    Qeraja Mujore
    :
    Jepet me 60'000 Leke/muaj, përjashtuar shpenzimit korrente ujë, drita, tarifat e shërbim-pastrimit, taksat etj, përballohen nga qeramarrësi. Apartamenti është disponibël që nga 01.10.2026 dhe për Qerane mbahet kontrate qeraje.
    Adresa
    :
    Në rr "Vathe Koreshi / Mihal Grameno", 150m nga Shkolla Baletit / BKT, Lana Ura Elbasanit, ose 250m nga Liceu Artistik "Jordan Misja" D.Higjenës. Tirane adgss
    Cel:
    069 62 81 433 adgss
    A&D General Services Studio
    (A&D.G.S.S-Imobiliare) A&D Real Estate
    Adresa
    :
    Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
    Stc.Unazës tek D.P.Policise së Shtetit/përball Min.Jashteme
    Tirane
    Tel: +355(0) 42 340 855
    Cel:
    +355 (0) 69 62 81 433