Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 12, 70 m² 900 € (KOMPLEKSI “TIRANA GARDEN BUILDING”, RRUGA E “KAVAJËS”)

Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 12, 70 m² 900 € (KOMPLEKSI “TIRANA GARDEN BUILDING”, RRUGA E “KAVAJËS”)
    Tirane
    Location Rruga + Nr.
    KOMPLEKSI “TIRANA GARDEN BUILDING”, RRUGA E “KAVAJËS”
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    70

Nr dhoma
    1+1
    Kati
    Kati

12
    Cmimi Euro
    900

Apartament 1+1 për qira në kompleksin elitar “Tirana Garden Building”, i cili ka një vendodhje unike, vetëm 800 metra nga qendra e Tiranës, afër institucioneve arsimore, shoqërore, tregtare, këndeve të lojrave për fëmijë etj. Është nje ndër projektet më të veçanta të Tiranës dhe ndodhet në një nga zonat më të preferuara dhe të kerkuara të kryeqytetit.
    Zona ofron sherbime të ndryshme, si qendra shëndetësore, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, hoteleri, rrugë të dedikuara për këmbësorë dhe bicikleta etj.
    Godina ku ndodhet apartamenti është 24 kate mbi tokë + 4 kate nëntokë (nga këto 3 kate janë parkim dhe 1 kat qender tregtare). Ofron cilësi të lartë ndërtimi, fasade interkapet, ballkonet e gjelbëruara, siguri 24 orë, mirëmbajtje elitare, qendër tregtare, parkime, sherbime të ndryshme, etj.
    Apartament 1+1 me qira, me sipërfaqe 70 m2, kati i 12-të. Organizohet nga ambient ndenje + gatim + ngrënie, dhomë gjumi, tualet dhe ballkon.
    Ofron mundësi parkimi në vlerën 110 Euro/muaji.

Cel. : +355672043899
    Contact
    WhatsApp
    Location information
    Open in maps
    address
    KOMPLEKSI “TIRANA GARDEN BUILDING”, RRUGA E “KAVAJËS”, Tirane, Shqiperi
    Agjensia "Inf 93"
    Bul. “Deshmoret e Kombit”, Kullat Binjake,
    Hyrja Qendrore (Tregtare), kati III, Tirane
    Mob:
    069 60 54 036