Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 117 m² 1.200 € (Rruga e Durrsit)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 3, 117 m² 1.200 € (Rruga e Durrsit)
    Tirane
    Location Rruga + Nr.
    Rruga e Durrsit
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    117

Kati
    Kati

3
    Cmimi Euro
    1200

Legacy145940
    Jepet me qira apartament 2+1+2 + post parkimi në Rrugën e Durrësit – Lokacion strategjik pranë qendrës së Tiranës
    Cmimi 1200 euro Bruto
    Nëse jeni në kërkim të një apartamenti që kombinon komoditetin me një lokacion të shkëlqyer, kjo pronë është zgjedhja ideale. E pozicionuar në Rrugën e Durrësit, një nga zonat më të kërkuara dhe më të zhvilluara të Tiranës, apartamenti ofron akses të menjëhershëm në qendrën e qytetit, lidhje të shpejtë me Unazën e Vogël dhe daljet kryesore të Tiranës.
    Zona është e njohur për infrastrukturën e zhvilluar dhe të gjitha facilitetet që ofron: institucione arsimore, qendra shëndetësore, supermarkete, farmaci, banka, restorante, kafene, transport publik dhe çdo shërbim i nevojshëm për një jetesë komode. Një zgjedhje ideale për familje, profesionistë apo këdo që vlerëson kursimin e kohës dhe lëvizjen e shpejtë në qytet.
    Sipërfaqja
    Bruto: 117.44 m²
    Neto: 99.27 m²
    Organizimi
    Ambient i bollshëm ndenjeje dhe gatimi
    2 dhoma gjumi
    2 tualete
    2 ballkone
    Karakteristika
    Kati i 3-të i një ndërtimi të ri
    Plotësisht i mobiluar
    I investuar me materiale dhe punime cilësore
    Parket në të gjitha ambientet
    Kondicioner në çdo ambient
    Ambiente funksionale dhe të ndriçuara natyralisht
    Post parkimi në katin -1, i përfshirë në çmim
    Ky apartament ofron kombinimin ideal të lokacionit premium, komoditetit dhe cilësisë së investimit, duke e bërë një mundësi të shkëlqyer për këdo që dëshiron të jetojë pranë qendrës së Tiranës, me akses të shpejtë në çdo drejtim të qytetit.
    Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
    Cel. : +355686074921
    WhatsApp
    Location information
    Open in maps
    address
    Rruga e Durrsit, Tirane, Shqiperi
Working...
X