Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 105 m² 600 € (Kopshti Zologjik, Kompleksi Mateo)

Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 105 m² 600 € (Kopshti Zologjik, Kompleksi Mateo)
    Tirane
    Nr. Njesia - Zona me e afert?
    5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
    Location Rruga + Nr.
    Kopshti Zologjik, Kompleksi Mateo
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    105

Nr dhoma
    2+1
    Kati
    Kati

4
    Cmimi Euro
    600

Apartament 2+1 me Qira në Kompleksin Mateo | Kopshti Zoologjik | 105 m² | Kati 4 | 60,000 Lekë​
    Jepet me qira një apartament i bollshëm 2+1 në Kompleksin Mateo, pranë Kopshtit Zoologjik, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Tiranës për banim.
    Kompleksi Mateo, pranë Kopshtit Zoologjik, Tiranë
    Tipologjia: 2+1
    Sipërfaqe: 105 m²
    Kati: 4
    Pallat me ashensor
    Qira: 60,000 Lekë/Muaj
    Me një sipërfaqe prej 105 m², apartamenti ofron hapësirë të konsiderueshme dhe një organizim të përshtatshëm për një jetesë komode. Prona ndodhet në katin e 4-t të një pallati me ashensor, duke ofruar akses të lehtë dhe komoditet në përditshmëri.
    Detajet e pronës
    Tipologjia: 2+1
    105 m²
    Kati 4
    Pallat me ashensor
    Kompleksi Mateo
    Pranë Kopshtit Zoologjik
    60,000 Lekë/Muaj
    Zona pranë Kopshtit Zoologjik është një nga alternativat më të kërkuara për ata që dëshirojnë një ambient të mirëpozicionuar dhe me akses të shpejtë drejt zonave kryesore të Tiranës.
    Vendndodhja ofron afërsi me Parkun e Madh, Liqenin Artificial, shërbime të ndryshme, markete, restorante, institucione dhe transport publik, duke e bërë jetesën e përditshme më praktike.
    105 m² hapësirë, tipologji 2+1, kat i 4-t me ashensor dhe një lokacion shumë i preferuar pranë Kopshtit Zoologjik.
    Qira: 60,000 Lekë/Muaj
    Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë ne Nr. +355683000973
    real estate agent | apartment for rent | apartament me qira | real estate Albania | real estate Tirana | apartment tour | family apartment | property Albania | a.xh
    #ApartamentMeQira #Apartament2Plus1 #QiraTirane #KompleksiMateo #KopshtiZoologjik #ApartamentNeTirane #Apartament105m2 #ApartamentMeAshensor #QiraApartamenti #ShtepiMeQira #PronaMeQira #TiranaRealEstate #RealEstateTirane #RealEstateAlbania #RentInTirana #ApartmentForRent #PropertyForRent
    Cel. : +355683000973
    WhatsApp
    Location information
    Open in maps
    address
    Kopshti Zologjik, Kompleksi Mateo, Tirane, Shqiperi
Working...
X