Njoftime pune, prona, makina dhe më shumë në një vend.

Publiko dhe gjej çfarë të duhet, shpejt dhe lehtë!

No announcement yet.
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 65 m² 950 € (Rruga e Kavajes)

Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 65 m² 950 € (Rruga e Kavajes)
    Tirane
    Nr. Njesia - Zona me e afert?
    7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
    Location Rruga + Nr.
    Rruga e Kavajes
    Tipi
    apartament
    Siperfaqja m²
    65

Nr dhoma
    1+1
    Cmimi Euro
    950

Jetoni në një nga rezidencat më ekskluzive të Tiranës – Tirana Garden Building
    Qiraja: 950 €/Muaj
    Vendndodhja: Tirana Garden Building, Tiranë
    Nëse jeni në kërkim të një apartamenti që kombinon elegancën, komoditetin dhe një adresë prestigjioze, ky apartament 1+1 në Tirana Garden Building është zgjedhja ideale.
    I pozicionuar në një nga rezidencat më moderne dhe më të kërkuara të kryeqytetit, apartamenti ofron ambiente të kuruara në çdo detaj, mobilim bashkëkohor dhe standard të lartë jetese. Çdo hapësirë është menduar për të ofruar rehati maksimale, ndriçim natyral dhe një atmosferë elegante që të bën të ndihesh menjëherë si në shtëpi.
    Pse ta zgjidhni këtë apartament?
    Rezidencë premium me administrim dhe siguri
    Mobilim modern dhe cilësor
    Ambient i ngrohtë, elegant dhe funksional
    Ideal për profesionistë, çifte ose të huaj
    Lokacion strategjik me akses të shpejtë në qendrën e Tiranës dhe çdo shërbim
    Tirana Garden Building ofron një stil jetese ekskluziv, pranë restoranteve, qendrave të biznesit, supermarketeve, transportit publik dhe çdo faciliteti të nevojshëm për një jetesë komode.
    Ky nuk është thjesht një apartament me qira, por një mundësi për të jetuar në një nga adresat më prestigjioze të Tiranës.
    Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë.
    #ApartamentMeQira #TiranaGardenBuilding #Apartament1Plus1 #LuxuryApartment #QiraTirane #ApartamentLuksoz #ApartmentForRent #RealEstateAlbania #PropertyForRent #LivingInTirana #LuxuryLiving #PremiumResidence #HomeForRent #ImmobiliareTirane #TiranaRealEstate #ModernLiving #LuxuryHome #RentInTirana
    Cel. : +355683000973
    WhatsApp
    Location information
    Open in maps
    address
    Rruga e Kavajes, Tirane, Shqiperi
Working...
X